Українці готуються до чергових поєдинків у APB

13:25 | 19 ноября 2014

Починаючи з 21 листопада українські боксери продовжать боротьбу у проекті AIBA Pro Boxing. В рамках другого кола змагань наші боксери проведуть чергові поєдинки, за результатами яких ми можемо отримати перших кандидатів на рейтингові бої, в яких боксери посперечаються за право стати офіційними претендентами на чемпіонський бій змагань APB вже в найближчі місяці. Найкращі ж шанси серед українців поборотися за вихід до наступного раунду змагань мають Дмитро Митрофанов (вагова категорія 75 кг) та Денис Лазарєв (вагова категорія 69 кг), які здобули впевнені перемоги у стартовому колі змагань.

Отож, першим з українців вийде на ринг представник вагової категорії до 91 кг Роман ГОЛОВАЩЕНКО, який у своєму другому поєдинку у змаганнях APB проведе бій проти алжирця Чоуаіба Боулутдінаса. Обидва боксери свої попередні поєдинки програли, тому майбутній бій стане надзвичайно важливим для обох боксерів з точки зору подальшої турнірної боротьби. Нагадаємо, у своєму першому поєдинку Роман Головащенко поступився технічним нокаутом італійцеві Клементе Руссо. В той час як алжирський боксер за очками програв росіянину Олексію Єгорову. Бій між Романом Головащенко та Чоуаібом Боулутдіасом проходитиме в Італії.  

***

У цей самий день, 21 листопада, у Стамбулі (Туреччина), на ринг  вийде один з лідерів українського боксу Дмитро МИТРОФАНОВ. У своєму поєдинку Митрофанов зустрінеться з представником Єгипту Хосамом Абдіном. Нагадаємо, у першому двобої Дмитро Митрофанов переміг потужного румунського боксера Богдана Юратонні. З перемоги також розпочав боротьбу у змаганнях Хосам Абдін. У дебютному поєдинку єгиптянин впевнено здолав представника Франції Мішеля Тавареса.

На кону майбутнього поєдинку між Митрофановим та Абдіном стоятиме вихід до наступного раунду змагань, в якому визначатиметься перший претендент на титульний чемпіонський поєдинок змагань AIBA Pro Boxing.

***

28 листопада, в Азербайджані, проведе свій черговий поєдинок Денис ЛАЗАРЄВ (вагова категорія 69 кг). Суперником нашого боксера буде представник Росії Андрій Замковий. Свої перші бої обидва боксери виграли. Денис Лазарєв переміг за очками ірландця Джула Кейт, а росіянин здолав азербайджанського боксера Фаріза Маммадова.  

***

Останнім з українців проведе свій поєдинок у другому колі змагань представник вагової категорії до 64 кг – В’ячеслав КІСЛІЦИН. Суперником нашого боксера буде представник Болгарії Борис Георгієв. Для обох боксерів перше коло змагань було ознаменоване невтішними результатами. В’ячеслав Кісліцин поступився росіянину Армену Закаряну, а болгарин в свою чергу програв німця Артему Харутуняну.

Отож, починаючи з 21 листопада продовжуємо вболівати за українських боксерів у змаганнях AIBA Pro Boxing. Посилання на прямі трансляції поєдинків будемо викладати на офіційних ресурсах Федерації боксу України безпосередньо перед початками поєдинків.  

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань