НОК поглиблює співпрацю з PEAK задля забезпечення олімпійців якісною екіпіровкою

15:48 | 13 июля 2018

У Київ з робочим візитом прибув президент компанії РЕАК Цзин’нань Сюй. В Олімпійському домі пан Сюй зустрівся з представниками НОК України на чолі з віце-президентом Валерієм Борзовим.

На зустрічі також були присутні віце-президент компанії РЕАК Бінжуй У та представник компанії РЕАК Україна Владислав Клочан.

Валерій Борзов подякував компанії PEAK за візит до України, постійну та плідну співпрацю і увагу до розвитку українського Олімпійського руху.

«Три роки тому НОК та PEAK Sport підписали угоду про співпрацю до 2020 року. Завдяки партнерству НОК на безоплатній основі забезпечено якісною екіпіровкою українських атлетів на літні та зимові Олімпійські ігри, Юнацькі олімпійські ігри, Європейські ігри та Європейські юнацькі олімпійські фестивалі», - зазначив Валерій Пилипович.

Завдяки активній реалізації маркетингової програми, НОК вдалося забезпечити екіпіруванням Олімпійські команди на 14 провідних міжнародних форумів. Загальна вартість безкоштовно наданої екіпіровки при цьому становить понад 250 млн. грн. Діючий контракт розрахований до 2020 року, а перелік форумів, на які наші атлети мають змогу отримати якісне екіпірування PEAK, розширується.

На зустрічі сторони обговорили спільні дії щодо нових напрямків розвитку компанії та шляхи збільшення продажів продукції PEAK в Україні, завдяки співробітництву з НОК.

Цзин"нань Сюй подякував Національному олімпійському комітету України та особисто його президенту Сергію Бубці за співпрацю та ретельне виконання усіх домовленостей. Пан Сюй зазначив, що PEAK, враховуючи вдалий досвід співробітництва з НОК, також у подальшому планує поглиблювати та розширювати представництво в українському спорті. Підтвердженням цьому стало підписання спонсорської угоди між компанією та Федерацією біатлону України. Контракт з провідною зимовою української федерацією буде діяти до 2022 року.

«Ми надзвичайно раді нашому партнерству з компанією PEAK та дякуємо НОК за допомогу у реалізації цього співробітництва. Завдяки йому 60 спортсменів національних команд будуть забезпечені повним комплектом повсякденної літньої та зимової екіпіровки», - зазначив очільник федерації, віце-президент НОК Володимир Бринзак.

У прес-конференції з нагоди підписання контракту також взяли участь лідери збірної України з біатлону – Дмитро Підручний, Ірина Варвинець, Артем Тищенко, що продемонстрували комплекти форми PEAK, яку буде використовувати команда.

«Це новий напрям роботи для нас, однак я впевнений, що співпраця з Федерацією біатлону України буде вдалою для обох сторін. Ми щиро бажаємо успіху українським біатлоністам на наступних зимових Олімпійських іграх, що відбудуться саме у Китаї. Сподіваємося, що наша екіпіровка допоможе українським спортсменам продемонструвати якомога кращі результати», - зазначив пан Сюй.

Источник
Биатлон 15:48 | 13 июля 2018 НОК поглиблює співпрацю з PEAK задля забезпечення олімпійців якісною екіпіровкою Биатлон 22:11 | 18 мая 2018 Сергій Бубка взяв участь у звітно-виборчій конференції Федерації біатлону України Биатлон 00:11 | 27 апреля 2018 ФСТ «Динамо» визначило п’ятірку найкращих спортсменів з зимових видів спорту за підсумками сезону 2017-2018 рр. Биатлон 11:11 | 23 апреля 2018 «Успішні люди» зустрілися зі студентами і колективом Тернопільського національного педагогічного університету Биатлон 13:42 | 12 апреля 2018 Біатлоністка Ірина Варвинець та спортивний гімнаст Ігор Радівілов отримали нагороди НОК Биатлон 00:11 | 20 марта 2018 Відкрита першість Сумської області на призи Олени Петрової Биатлон 14:26 | 15 марта 2018 Юлія Джима виборола «бронзу» етапу Кубка світу з біатлону в Норвегії Биатлон 02:04 | 14 марта 2018 Сайт biathlon.com.ua прекратил работу Биатлон 20:12 | 10 марта 2018 На етапі Кубка світу українські біатлоністи здобувають «срібло» Биатлон 00:56 | 25 февраля 2018 Українські біатлоністи повернулися додому