На Чернігівщині відбулись майстер-класи від Оксани Хвостенко та Ніни Лемеш

10:41 | 04 февраля 2014

Не дивлячись на морози, вихідними на базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту, Чернігівський обласний осередок НОК України урочисто провів свято «Олімпійського прапора», під час якого відбулось підняття Державного стягу та стягу Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття XХІI зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Серед 43 українських спортсменів - чотири представники Чернігова, зокрема: біатлоністи Андрій Дериземля, Сергій Семенов, Артем Прима, лижниця Марина Лісогор.

З вітальним словом до учасників церемонії звернувся заступник директора департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Григорьєв, який наголосив на тому, що вся Чернігівщина пишається нашими олімпійцями та висловив слова подяки спортсменам, їх батькам, а також тренерам за ту працю, яку вони вкладають в розвиток олімпійського руху в регіоні та Україні.

Вітання президента НОК України Сергія Бубки зачитала відповідальний секретар обласного осередку Національного олімпійського комітету України Ніна Лемеш.

Право підняти Державний прапор України та прапор НОК України доручили біатлоністам багаторазовій призерці чемпіонатів світу, чемпіонці Європи, учасниці трьох Олімпійських ігор Оксані Хвостенко, чемпіону Європи, багаторазовому призеру чемпіонатів Європи та етапів Кубку світу, учаснику чотирьох Олімпійських ігор В"ячеславу Деркачу та майбутнім олімпійцям, призерці XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю 2013 року в Брашові Анастасії Ничипоренко та срібному призеру літнього чемпіонату Європи серед юніорів Олександру Дудкову.

В рамках Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», директору СДЮШОР з лижного спорту Віталію Паршукову були передані книги на олімпійську тематику та спортивний інвентар.

За високі спортивні досягнення в 2013 році найкращі юні біатлоністи та лижники були нагороджені сувенірами НОК України.

По завершенню урочистостей для наймолодших вихованців спортивної школи була проведена вікторина «Знавець олімпійського спорту» та майстер класи від Оксани Хвостенко – на ковзанах та Ніни Лемеш – на лижах.

Источник
Биатлон 15:48 | 13 июля 2018 НОК поглиблює співпрацю з PEAK задля забезпечення олімпійців якісною екіпіровкою Биатлон 22:11 | 18 мая 2018 Сергій Бубка взяв участь у звітно-виборчій конференції Федерації біатлону України Биатлон 00:11 | 27 апреля 2018 ФСТ «Динамо» визначило п’ятірку найкращих спортсменів з зимових видів спорту за підсумками сезону 2017-2018 рр. Биатлон 11:11 | 23 апреля 2018 «Успішні люди» зустрілися зі студентами і колективом Тернопільського національного педагогічного університету Биатлон 13:42 | 12 апреля 2018 Біатлоністка Ірина Варвинець та спортивний гімнаст Ігор Радівілов отримали нагороди НОК Биатлон 00:11 | 20 марта 2018 Відкрита першість Сумської області на призи Олени Петрової Биатлон 14:26 | 15 марта 2018 Юлія Джима виборола «бронзу» етапу Кубка світу з біатлону в Норвегії Биатлон 02:04 | 14 марта 2018 Сайт biathlon.com.ua прекратил работу Биатлон 20:12 | 10 марта 2018 На етапі Кубка світу українські біатлоністи здобувають «срібло» Биатлон 00:56 | 25 февраля 2018 Українські біатлоністи повернулися додому