Баскетбол

Денис Лукашов: «Якщо ми зіграємо у свій баскетбол і покажемо командну гру, то шанси у нас є» ВІДЕО

17:58 | 03 марта 2015 Київський «Будівельник», який нині готується до протистояння зі своїм головним опонентом южненським «Хіміком» у півфіналі Кубка України, провів сьогодні відкрите тренування для представників ЗМІ.

Віталій Черній: «Я буду радий бачити заповнені трибуни» ВІДЕО

15:55 | 03 марта 2015

Чинний володар Кубка України і чемпіон України баскетбольний клуб «Будівельник» у київському Палаці спорту продовжує готуватися до одного з найважливіших матчів цього сезону – півфіналу Кубка, в якому 6 березня зустрінеться з лідером поточного чемпіонату южненським «Хіміком». Тренери і гравці столичної команди прагнуть лише перемоги і дуже сподіваються на шалену підтримку рідних уболівальників.

Перша ліга. Результати 27 лютого – 1 березня

13:25 | 03 марта 2015

СумДУ – УАБС НБУ (Суми) 62:86   82:105

Вітаємо Миколу Амбросова з днем народження

11:41 | 03 марта 2015

1 березня святкує день народження спеціаліст суддівського відділу Федерації баскетболу України, арбітр ФІБА Микола Амбросов.

У Олексія Леня черговий дабл-дабл ВІДЕО

10:40 | 03 марта 2015

«Фінікс» Олексія Леня сьогодні поступився. Український центровий устиг зробити дабл-дабл уже в третій чверті, коли його було вилучено за сутичку з Хассаном Уайтсайдом.

Максим Пустозвонов: «Для кожного цей титул дуже важливий і престижний»

17:55 | 02 марта 2015

У київського «Будівельника» у Фіналі чотирьох Кубка України, який пройде в столичному Палаці спорту 6-7 березня, відповідальність подвійна, адже не дарма кажуть, що втриматися на вершині складніше, ніж її підкорити. Про підготовку «будівельників» до вирішальних матчів одного з двох всеукраїнських турнірів розповів XSPORT.UA форвард киян Максим Пустозвонов.
- Максиме, який настрій у команді напередодні Фіналу чотирьох Кубка України? Як готуєтеся?
- На тренуваннях проходимо комбінації «Хіміка». Готуватися почали, як до будь-якої іншої гри, тільки трохи раніше.
- Багато хто чекав фіналу «Будівельник» – «Хімік». Як ти ставишся до того, що ви зустрінетеся вже у півфіналі?
- Я думаю, немає різниці, в якому з цих матчів грати з «Хіміком».
- Ти згоден з тими, хто каже, що це буде репетиція фінальної серії чемпіонату України?
- Гадаю, не згоден, тому що Кубок – це щось інше. Фінальна серія Суперліги триває до трьох перемог, тобто вона може розтягнутися на п’ять матчів, а в Кубку всього один поєдинок, треба повністю, по максимуму все віддати в одній грі. Права на помилку тут немає.
- «Будівельник» – єдина команда з чотирьох, яка другий рік поспіль грає у Фіналі чотирьох Кубка України. Другий сезон поспіль ця подія відбувається в київському Палаці спорту. Якщо дивитися з цієї точки зору, чи можна називати «Будівельник» фаворитом?
- Не люблю робити прогнози на ігри своєї команди. Але, думаю, що наш Палац спорту, наші вболівальники допоможуть нам, як шостий гравець. Якщо дивитися на ігри цих чотирьох клубів у Суперлізі, то, вважаю, команди приблизно рівні. Тому буде дуже цікаво.
- А якщо говорити про другу пару півфіналістів, хто, на твою думку, буде переможцем? З ким хотілося б зіграти у фіналі?
- Знову ж таки, не хочу забігати наперед. Я сконцентрований на своїй грі, а не на БК «Київ» – «Дніпро». У цій парі приблизно рівні команди. «Київ» грає вдома, тому у них буде невелика перевага свого майданчика. Мені байдуже, з ким із цієї пари грати у фіналі – і «Київ», і «Дніпро» можуть піднести величезний сюрприз.

Сюжет програми «Спорт» на «Першому Національному» ВІДЕО

13:25 | 02 марта 2015 Днями гравці БК «Будівельник» та БК «Київ», Дмитро Забірченко та В’ячеслав Бобров відповідно, були помічені на «Першому Національному» телеканалі.

У Кирила Фесенка знову дабл-дабл

11:55 | 02 марта 2015

«Автодор» Кирила Фесенка провів черговий поєдинок у Лізі ВТБ.

В’ячеслав Бобров і Дмитро Забірченко в програмі «Чоловічий клуб» ВІДЕО

11:55 | 02 марта 2015

Напередодні Фіналу чотирьох Кубка України, який відбудеться 6-7 березня в київському Палаці спорту, гравці двох команд-півфіналісток В’ячеслав Бобров (БК «Київ») і Дмитро Забірченко («Будівельник») стали героями програми «Чоловічий клуб».

Кандидати до збірних України. Статистика за лютий

10:58 | 02 марта 2015

Огляд матчів кандидатів до збірних України, котрі грають за кордоном, за лютий.

Страницы:
1 1796 1797 1798 1799 1800 1801 1802 1975