Тур в Ейлат (Ізраїль) з жіночою збірною з тенісу!10.01.2016

18:55 | 10 января 2016
Нашим тенісисткам потрібна твоя підтримка, а тобі потрібна зимова засмага!   ФТУ у співпраці з Tennis Tour та Eney Travel організовують поїздку вболівальників на FedCup в Ізраїль (Ейлат). Нашим тенісисткам потрібна твоя підтримка, а тобі потрібна зимова засмага!
 
ФТУ у співпраці з Tennis Tour та Eney Travel організовують поїздку вболівальників на FedCup в Ізраїль (Ейлат). Із забезпеченням проїзду, проживання та квитками на ігри.
До речі, температура води в морі в цей час в Ейлаті +22 градуси! На турнірі Ви познайомитеся з тенісистками нашої збірної Еліною Світоліною, Лесею Цуренко, Катериною Бондаренко, Ольгою Савчук та іншими. Зможете сфотографуватися, взяти автографи, спостерігати за всіма матчами, зануритися в атмосферу тенісного турніру. Турнір відбудеться з 3 по 6 лютого.
Підтримайте збірну України у груповому турнірі FedCUP — 2016 і відмінно відпочиньте в Ейлаті (Ізраїль) на теплому Червоному Морі.
Тур відбудеться з 2 по 7 лютого. (5 ночей)
 
У тур включено:
  переліт проживання в готелі 4* сніданки медична страховка трансфер з Тель-А-Віва в Ейлат розвозка до кортів  
Ціна раннього бронювання (до 11 січня):
«Prima Music Hotel» 4* — 647 доларів США
«ISROTEL YAM SUF» 4* — 830 доларів США
(готелі зі своїми пляжами, t води +22)
 
У вартість входить :
  Проживання в обраному готелі на особу в двомісному номері 5 ночей зі сніданками медична страховка Авіаквитки Київ-Тель Авів-Київ - при оформленні пакету до 11 січня 2016. У випадку більш пізнього замовлення вартість пакету буде збільшена. Трансфер аеропорт Бен Гуріон (Тель-а-В"ючи) — Ейлат — аеропорт Бен Гуріон.  
Додатково:
Квитки на ігри збірної України купуються на місці по прибуттю в Ейлат. Вартість 50 шекелів на день (приблизно за курсом банку на поточний день 13 доларів на день).
 
 
Додаткова інформація та реєстрація за посиланням: http://tennistour.info/tennistoureilat/
 

 
 
Источник