Відеозвіт. Відкрита Науково-практична Конференція ФТУ.29.12.2015

16:55 | 29 декабря 2015
19 грудня, в свято святого Миколая, в приміщенні Національного університету фізичного виховання та спорту України пройшла перша в історії Федерації тенісу України Відкрита Науково-практична Конференція. 19 грудня, в свято святого Миколая, в приміщенні Національного університету фізичного виховання та спорту України пройшла перша в історії Федерації тенісу України Відкрита Науково-практична Конференція. Відкрита – означає, що кожен, хто виявив бажання міг бути на ній присутній. Це стосувалося не тільки тенісних фахівців, але й батьків дітей, які займаються тенісом, та й взагалі всі бажаючи. Таких загалом набралося 215 осіб.
В Конференції взяли участь:
Виконавчий директор ФТУ Євген Зукін з доповіддю на тему: «Організація роботи ФТУ». Директор Науково-дослідницького інституту Національного університету фізичного виховання та спорту України, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Оксана Шинкарук з доповіддю на тему: «Специфіка основних етапів спортивної підготовки». Голова робочої групи тренерської Ради ФТУ, кандидат педагогічних наук, доцент Марина Ібраімова з доповіддю на тему: «Комплексний контроль в підготовці спортсменів». Експерт-викладач Міжнародної федерації тенісу, тренер збірних команд ITF до 14-ти та до 16-ти років Ірина Чичмарьова з доповідями на теми: «Значення батьків у підготовці спортсменів», «Принципи формування та роботи збірних команд ITF». Завідуюча лабораторії «Теорії та методики спортивної підготовки та резервних можливостей спортсменів» Національного університету фізичного виховання та спорту України, доктор біологічних наук, професор Олена Лисенко з доповіддю на тему: «Профілактика травм у спортсменів і головні аспекти дієтології». Член Президії ФТУ Всеволод Кевліч з доповіддю на тему: «Принципи роботи спортивних агентів і компаній зі спортивного менеджменту». Головний редактор журналу TENNIS Club Юрій Сосновський з доповіддю на тему: «Головні моменти взаємин спортсменів і засобів масової інформації». Відкрив Конференцію віце-президент ФТУ, ректор Національного університету фізичного виховання та спорту України Євгеній Імас.

Всі, хто мав бажання, але з якоїсь причини на зміг відвідати Конференцію, можуть ознайомитися з усіма доповідями у відеозвіті.
Источник