ТУРНІР з РЕГБІ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ АТО 2021 РОКУ

07:20 | 31 мая 2021
29 травня на стадіоні «ТЕМП», що в Святошино, було проведено перший відкритий турнір м.

29 травня на стадіоні «ТЕМП», що в Святошино, було проведено перший відкритий турнір м. Києва серед ветеранів АТО з безконтактного регбі.

Ініціаторами цих змагань виступили Посольство Франції в Україні та Міністерство у справах ветеранів України.

Чудова регбійна погода та прекрасний зелений газон стадіону надихали спортсменів тільки на перемоги. Але спорт є спорт і перемагає завжди найсильніший.

Головний арбітр турніру Павло ПІНЧУК організував проведення змагань на найвищому рівні. І дуже важливо, що ніхто із учасників не отримав ніяких травм.

В доброму настрої команди після драматичних поєдинків вишикувалися на урочисте нагородження. Учасників та гостей турніру тепло привітали: заступник Міністра у справах ветеранів України Ігор БЕЗКАРАВАЙНИЙ, Посол Франції в Україні Етьєн де ПОНСЕН (Etienne de PONSINS) та президент Федерації регбі України Євген БАЖЕНКОВ.

Перше місце в турнірі посіла команда РК «ПАТРУЛЬ» Національної поліції м. Києва, друге місце – у регбістів команди «ІНВАСПОРТ» з обмеженнями по слуху та голосу і на третій сходинці – команда «АФРИКА», складена із студентів з африканських країн.

Переможці отримали Кубки та золоті, срібні і бронзові медалі відповідно.

Четверте місце – у регбістів ДЮСШ «АВІАТОР». І замкнули турнірну таблицю ветерани АТО м. Києва та ветерани АТО м. Житомира. Ці команди отримали Кубки учасників, а гравці – пам’ятні медалі.

За традицією були визначені кращі гравці турніру – це  Вадим ДЖЕНЖЕРА (РК «Патруль»), Микола ЛАВСЬКИЙ («Інваспорт»), Роберт ПАТИПЕ («Африка»), Владислав РУДОВ (ДЮСШ «Авіатор»), Максим АРЕХТА (ветерани м. Києва) та Сергій ПЕТРОВ (ветерани м. Житомира). 

Вони були нагороджені медалями та цінними подарунками від організаторів.

Арбітри, які обслуговували ці змагання, також отримали подарунки.

В урочистих заходах брали участь: заступник Голови КМДА, призер Олімпійських ігор Олена ГОВОРОВА, президент Київської міської федерації регбі Максим БОБОВИК, президент Африканської Ради в Україні Діалло ІССА САДІО, виконавчий директор Федерації регбі України Олександр ВЛАСЮК, член Ради Федерації регбі України Микола МОВЧАН, радник президента ФРУ, призер Олімпійських (Всесвітніх) ігор ветеранів спорту Олександр СВЕРТОКА,  радник Посла Франції в Україні Шарль МАТЬЙО (Charles MATHIAUX), радник Посольства Франції в Боснії та Герцеговині Сільвен РІГОЛЛЕ та інші.

Особлива подяка провідному фахівцю Департаменту молоді та спорту КМДА Святославу СИРОТІ та директору стадіону «Темп» Андрію ПРИХОДЬКО.

А провів цей турнір Леонід Дейнеко, президент ГО «Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні» за підтримки Федерації регбі України.

21 фотографий
Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі