Олег Квасниця: «Цього року чемпіонат України буде ще більш рівним і цікавим»

18:50 | 12 июня 2020
Тренер хмельницьких «Поділля» і «Еволюшн Севенс» про відновлення тренувань, бажання обіграти «Олімп» і підсилення.

Тренер хмельницьких «Поділля» і «Еволюшн Севенс» про відновлення тренувань, бажання обіграти «Олімп» і підсилення.

- В якому режимі працює команда? На чому зроблений упор?

- Тричі на тиждень тренуємося на полі і двічі в тренажерному залі. Працюємо над відновленням фізичних кондицій, так як, самі розумієте, під час карантину у гравців не було можливості повноцінно займатися. Також приділяємо особливу увагу силової витривалості, в регбі без сили складно.

- Якщо ситуація в країні дозволить, то сезон в Україні стартує в серпні з регбі-7. З огляду на цей факт, чи буде команда робити акцентовану підготовку на «сімку»?

- Ми вже готуємося до регбі-7, так як за наявною інформацією сезон стартує в середині серпня, знову ж таки, при сприятливій обстановці. У вересні почнеться чемпіонат з класичного регбі, але, багато чого буде залежати від міжнародних турнірів, в яких повинна брати участь збірна України. Так що продовжуємо тренуватися і чекаємо рішення від Регбі Європа та нашої Федерації.

- Останні роки хмельницькі команди регулярно потрапляють до когорти призерів чемпіонату України з регбі і регбі-7. Які стоять завдання на прийдешній сезон?

- У «класиці» стоїть мета потрапити до трійки призерів. У регбі-7 хотілося б обіграти «Олімп», але ми розуміємо, що це дуже непросто. Більш того, упевнений, що й інші клуби в новому сезоні додадуть - і одеські «КРЕДО» з «Політехніком», і київські команди, і львівський «Сокіл» під керівництвом нового тренера Дмитра Кірсанова, і харківський «Легіон». Мені здається, в цьому році чемпіонат буде ще більш рівним і цікавим, де за медалі поборються кілька команд. Проте, наша задача мінімум в регбі-7 - друге місце, а максимум - це, звичайно, чемпіонство.

- Минулі роки, як мінімум в регбі-7, хмельницька команда посилювалася гравцями і екс-гравцями збірної України. Чи варто чекати цього в сезоні-2020?

- Кілька років тому ми запрошували не тільки гравців з України, але з Грузії і Молдови. У минулому році залучали Андрія Шакуру, Артема Кулика і Тараса Марченка. Артем, на жаль, допомогти не зможе, так як працює тренером в донецькому «Шахтарі», а на Андрія і Тараса ми розраховуємо і в цьому сезоні.

rugger.info

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі