Комісії НОК «Антураж атлета» та Комісія атлетів обговорили освітні напрямки розвитку спортсменів та їх оточення

00:50 | 17 апреля 2020
Сьогодні президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь в онлайн-засіданні Комісій НОК України «Антураж атлета» та Комісії атлетів на чолі з їх головами, призерками Олімпійських ігор Оленою Говоровою та Ольгою Саладухою.

Сьогодні президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь в онлайн-засіданні Комісій НОК України «Антураж атлета» та Комісії атлетів на чолі з їх головами, призерками Олімпійських ігор Оленою Говоровою та Ольгою Саладухою.

Комісії підтримали рішення Міжнародного Олімпійського Комітету щодо перенесення Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо в умовах пандемії.

«Безумовно, зараз усім дуже непросто психологічно, але треба дивитися лише вперед. Це перегорнута сторінка. Не давати слабину, рухатися й бути сильним. Не можна опускати руки! Життя – це постійна боротьба й завжди треба боротися. Спортсмени – сильні люди, генофонд нації. Й після кар"єри життя не закінчується, тому про завтра треба думати вже сьогодні. Як у спорті, так і в житті треба рости, вдосконалюватися й вчитися», - наголосив Сергій Бубка, який очолює Антуражну комісію Міжнародного Олімпійського Комітету.

Під час дискусії присутні обговорили інформаційно-освітній проект Sportcamp&more за участю відомих лекторів, запровадження серії вебінарів для атлетів і тренерів від науковців та фахівців Олімпійського інституту щодо різних аспектів підготовки до Олімпійських ігор, психологічного стану, харчування тощо.

Члени Комісій розглянули питання пропагування здорового способу життя та занять спортом серед молодого покоління шляхом видання дитячих книжок та створення освітньої платформи онлайн.

Член Комісії атлетів НОК Дмитро Кірпулянський детально розповів про освітню програму МОК Athletes365 та можливості її поширення серед української спортивної спільноти. Більш детально з цим проектом згодом можна буде ознайомитися на офіційних ресурсах НОК України.

noc-ukr.org

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі