НОК розширює можливості розвитку українських спортсменів

20:35 | 02 апреля 2020
На цьому наголосила під час свого виступу на засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету України, що відбувалося в онлайн режимі, голова Комісії НОК «Антураж атлета», призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова.

На цьому наголосила під час свого виступу на засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету України, що відбувалося в онлайн режимі, голова Комісії НОК «Антураж атлета», призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова.

У цей непростий для всієї країни та світу час Олімпійський комітет України надає чудову можливість атлетам самовдосконалюватися й отримувати нові знання в режимі онлайн.

«Ми запровадили онлайн-тренінги та онлайн-курси для наших спортсменів у тісній співпраці з компанією IPS на чолі з відомим тренером з самовдосконалення Іцхаком Пінтосевичем. Сьогодні ми намагаємося привернути увагу наших атлетів до самоосвіти, маючи намір створити цілу освітню платформу для них. Ми й надалі активно співпрацюємо з Фондом братів Кличків й ведемо переговори з новими цікавими спікерами», – відзначила Олена Говорова.

Вона поінформувала, що нещодавно відбувся вебінар курсу «Мислення переможця» в рамках освітнього проекту НОК «Sportcamp&more». Спікером лекції виступив Іцхак Пінтосевича. До дискусії долучилися понад 60 українських атлетів та тренерів.

Також у соціальних мережах активно триває ще одна ініціатива Комісії НОК «Антураж атлета» та Комісії атлетів НОК України – челендж #тренуйсявдома. Наші відомі олімпійці закликають українців залишатися вдома й берегти своє здоров"я, але не забувати й про підтримку власної спортивної форми. Уславлені спортсмени діляться своїми навиками занять спортом вдома. Слід відзначити, ця ініціатива отримала чудову підтримку та зацікавленість засобів масової інформації.

«Освіта атлетів – це дуже актуальне і важливе питання в будь-який час. Сьогодні кожен з нас має можливість навчатися вдома. Займатися своїм самовдосконаленням та власною освітою, тому що в нашому житті знання – це наш скарб. Й обов"язково треба пам"ятати, що навіть вдома можна займатися спортом та слідкувати за своєю спортивною формою», – відзначив президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

noc-ukr.org

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі