JuniorZ: Фізична культура онлайн – це круто!

15:35 | 31 марта 2020
ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ДРУЗІ, КОЛЕГИ!Надзвичайна ситуація та умови карантину в країні вимагають від нас нових підходів до організації навчального процесу наших учнів.

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ДРУЗІ, КОЛЕГИ!

Надзвичайна ситуація та умови карантину в країні вимагають від нас нових підходів до організації навчального процесу наших учнів. Ми вже спостерігаємо в Інтернеті безліч прикладів від наших колег, які вже викладають власні відео комплексів вправ, розробляють теоретичні завдання для занять в домашніх умовах.

Фізична культура онлайн – це можливо і круто!

Настав час єднання наших зусиль!

Ми пропонуємо згуртувати усі відео та методичні матеріали напрацьовані вами в різних містах та селах України. Зібрані матеріали структурувати в «урочні блоки», які б включали розминку, основну і заключну частини. І виставити для загального користування в YouTube усіма школами країни.

Звісно ці «уроки» мають бути приправлені мотиваційними родзинками для учнів від ДжуніорЗ та його партнерів. Разом ми створимо відеоуроки, які дозволять залучити школярів до систематичних занять, а вчителі, вкотре, доведуть рівень свого професіоналізму і забезпечити потужний звіт про роботу в умовах карантину. Крім цього активні учасники проєкту отримають сертифікати про підвищення кваліфікації на велику кількість годин, авторське свідоцтво, подяку за підписом Олександра Педана і святкуватимуть перемогу у конкурсі з призами від партнерів ДжуніорЗ.

Увага! Ви не просто надаєте свої матеріали ви стаєте офіційним співавтором наймасштабнішого онлайн проекту з фізичної культури. "Я ____________, вчитель школи №_______, міста ____________ сьогодні буду вашим вчителем". Ви особисто представлятимете свої доробки за якими займатимуться діти всієї країни і отримаєте відповідну відзнаку. Про Вас дізнається вся країна!

Надсилаючи свої відео, методичні рекомендації, добірки кращих відео для занять онлайн, ви автоматично стаєте учасниками конкурсу від «ДжуніорЗ» і його партнерів. Десятки кращих вчителів отримають конкурсні нагороди за свою працю.

Не зволікайте матеріали приймаються до 4 квітня 2020 р. включно. Перші три учасники гарантовано отримають заохочувальні призи від ДжуніорЗ! Надсилайте усі матеріали на пошту - juniorzproject@gmail.com

Ви не маєте змарнувати Ваш шанс зробити важливий крок для свого професійного розвитку.

Якщо ви маєте сумніви, у вас виникли запитання, ви потребуєте консультації, щодо зйомки, змісту, підбору засобів і вправ для комплексів тощо, запрошуємо Вас телефонувати на номер 0677566552 Андрій Боляк.

Переможемо разом!

JuniorZ

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі