Освітня програма SportCamp&More Національного олімпійського комітету України запрацювала в онлайн режимі

19:20 | 23 марта 2020
Національний олімпійський комітет України продовжує політику підтримки розвитку спортсменів, надаючи можливості для отримання нових знань, досвіду для подальшого саморозвитку.

Національний олімпійський комітет України продовжує політику підтримки розвитку спортсменів, надаючи можливості для отримання нових знань, досвіду для подальшого саморозвитку.

Набирає обертів освітній проєкт «Sportcamp & more», ініційований  Комісією атлетів та Антуражною комісією атлетів НОК, зокрема медалістками Олімпійських ігор з легкої атлетики Оленою Говоровою і Наталією Добринською.

Перший вебінар курсу "Мислення переможця" від відомого тренера з самовдосконалення Іцхака Пінтосевича зібрав понад 60 відомих атлетів і тренерів. 

Президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка підтримав новий формат і був присутній під час ефіру.

 "Самоосвіта - це одна із важливих складових успіху атлетів. Це крок до перемог. В такий непростий час є можливість направити свої сили саме на освіту і самовдосконалення. Адже знання - це найголовніший скарб, який є у людини. Хочу висловити слова подяки Іцхаку Пінтосевичу за співпрацю і партнерство в нашому проекті. Міжнародний Олімпійський Комітет приділяє багато уваги освіті атлетів під час спортивної кар"єри та після її завершення. Це надає можливість швидко інтегруватись в життя після спорту", - наголошує Сергій Бубка.

Як відзначив Іцхак Пінтосевич, йому надзвичайно приємно допомогти українським атлетам використовувати усі існуючі можливості задля підвищення їх саморозвитку, тож учасникам вебінару буде надано повний безкоштовний доступ до навчальних програм, курсів, стратегій лектора та його команди.

До обговорення долучилися як діючі спортсмени, так і юні олімпійці й атлети,  які завершили свою кар’єру, їх наставники та спортивні менеджери. Серед них –  голова Комісії атлетів НОК України, призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Ольга Саладуха, Олімпійські чемпіонки з біатлону Олена Підгрушна та Юлія Джима, призерки Олімпійських ігор з гандболу Лариса Заспа та Олена Яценко, чемпіон світу з боксу Олександр Хижняк, чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний, Олімпійська чемпіонка зі стрільби Олени Костевич, призери світових змагань зі стрибків у воду Ілля Кваша і Юлія Прокопчук, медалісти Європейських ігор з карате Анжеліка Терлюга і Станіслав Горуна, чемпіон Юнацьких Олімпійських Ігор з хокею 3х3 Володимир Трошкін,  призер чемпіонату світу з дзюдо Яків Хаммо та його тренер Віталій Дуброва, представники  артистичного плавання на чолі з головним тренером Світланою Саідовою та інші.

noc-ukr.org

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі