НАТАЛЯ КОЗАЧУК: ІЗ ХОКЕЙНОЇ ЗБІРНОЇ – У РЕГБІЙНУ

09:50 | 13 марта 2020
Львів’янка Наталя Козачук є унікальною українською спортсменкою, оскільки паралельно професійно займається двома видами спорту – хокеєм та регбі.

Львів’янка Наталя Козачук є унікальною українською спортсменкою, оскільки паралельно професійно займається двома видами спорту – хокеєм та регбі. Що цікаво, Наталя є гравцем національної жіночої збірної України з хокею та регбі-7.

Сказати, що це унікальний випадок в історії українського спорту – не сказати нічого. Днями Наталія Козачук у складі збірної України з хокею взяла участь у чемпіонаті світу у дивізіоні ІІВ, що відбувся в Ісландії. Щоправда, вдалими виступами наша збірна похвалитися не може, оскільки у своїй групі посіла останнє, шосте, місце і покинула дивізіон ІІВ. У чемпіонаті України Наталя Козачук виступає за клуб з Харкова «Пантери» і грає на позиції воротаря.

Після чемпіонату світу в Ісландії Наталія відправилася до Туреччини, де разом зі збірною України з регбі-7 провела навчально-тренувальний збір. В Анталії наші дівчата взяли активну участь у тренувальному «кемпі» «Yellow Melon» - заході, де свою майстерність також демонструвати збірні Грузії та Ізраїлю, а також були присутні клуби з Норвегії та Казахстану. Окрім Наталії, на навчально-тренувальний збір до головної команди країни також потрапила ще одна львів’янка - Мар’яна Мних. Остання, як і Наталя Козачук, є гравцем львівської команди КІВС-«Левиці».

- Тренувальний табір у Туреччині був дуже цікавим, оскільки у нас була можливість поспарингувати з доволі цікавими командами, - каже Наталя Козачук. – На цьому кемпі відбувся також неофіційний турнір під назвою «Yellow Melon», збірна України посіла перше місце, оскільки зуміла перемогти усіх своїх суперниць. Цей збір став для нашої команди одним з етапів підготовки до першого туру чемпіонату Європи у дивізіоні «Trophy». Він повинен відбутися у Хорватії 13-14 червня. Велика ймовірність того, що збірна України перед офіційними матчами у Хорватії візьме участь ще у міжнародному турнірі у Франції, який запланований на травень. Наша мета з регбійною збірною України - повернутися у дивізіон «TOP-12». Для цього потрібно успішно зіграти у Хорватії та через місяць в Угорщині, де відбудуться матчі ІІ туру чемпіонату Європи з регбі-7 у дивізіоні «Trophy».

Управління спорту Львова

Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі