В українській столиці обговорили питання «Належного управління» (ФОТО)

00:35 | 19 ноября 2019
Сьогодні, 18 листопада, в Києві за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету відбувся семінар Національного олімпійського комітету України з суб’єктами олімпійського руху «Належне управління», який став черговим кроком у політиці Олімпійського комітету щодо посилення ефективності діяльності спортивних організацій та підвищення знань і досвіду спортивних кадрів.

Сьогодні, 18 листопада, в Києві за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету відбувся семінар Національного олімпійського комітету України з суб’єктами олімпійського руху «Належне управління», який став черговим кроком у політиці Олімпійського комітету щодо посилення ефективності діяльності спортивних організацій та підвищення знань і досвіду спортивних кадрів.

У заході взяли участь близько 100 керівників та представників національних федерацій з олімпійських видів спорту, керівників регіональних відділень НОК, представників профільного Міністерства, Спортивного комітету України, Національного комітету спорту інвалідів України.

На запрошення Національного олімпійського комітету України для того, щоб поділитися цінними знаннями та досвідом про належне управління з фахівцями сфери до нашої країни завітав досвідчений лектор, радник МОК Міхаель Веспер.

Відзначимо, цей спеціаліст має багатий управлінський досвід. Він працював на керівних посадах: як на державних, так і урядових. Понад 10 років Міхаель Веспер працював генеральним секретарем Олімпійського комітету Німеччини, як шеф місії очолював делегації Німеччини на 5 Олімпійських літніх та зимових іграх, трьох Всесвітніх іграх, перших Європейських іграх в Баку та інших міжнародних спортивних топ-подіях.

Під час свого вітального слова президент НОК України, член виконкому МОК Сергій Бубка висловив щирі слова вдячності Міжнародному Олімпійському Комітету та особисто його президенту Томасу Баху, Олімпійській солідарності МОК за підтримку у проведенні цього семінару й візиту пана Міхаеля в Україну.

«В своїй діяльності МОК приділяє велику увагу впровадженню належного управління серед своїх cуб"єктів по всьому світу, зокрема, основні принципи ефективного управління є в стратегії розвитку олімпійського руху МОК Olympic Agenda 2020. Дійсно, ми повинні розвиватись, рухатись вперед, удосконалюватись і змінюватись лише на краще, відповідаючи вимогам часу», - сказав Сергій Бубка, згадавши слова Томаса Баха: «якщо ти не зміниш себе, то час змінить тебе».

Він також наголосив, що питання етики та підвищення ролі і відповідальності антуражу атлета є одними з найголовніших напрямків у процесі належного управління.

Міхаель Веспер поділився з присутніми сучасними тенденціями і основами належного управління у спорті та принципами належного управління МОК, відповівши на чималу кількість запитань від учасників заходу.

noc-ukr.org

6 фотографий
Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі