Дмитро Кірпулянський: Спортсмени отримали потужну мотивацію перед відповідальними стартатами 2021 року

11:20 | 25 ноября 2020
Переможець Відкритого чемпіонату міста Києва прокоментував підсумки змагань.

Переможець Відкритого чемпіонату міста Києва прокоментував підсумки змагань.

- Чемпіонат був організований дуже вдало. Це стосується фактично усіх аспектів - чудова розвинена локація (усі види програми в одному місці за один день), робота суддів, які впорались з непростим динамічним форматом роботи, фінальні нагородження (переможці та призери усіх вікових категорій отримали медалі та заохочувальні призи від організаторів та спонсорів).

За словами Дмитра Кірпулянського, рівень проведення спортивного заходу не поступався найкращим стандартам національних та міжнародних змагань (кількість спортсменів у забігах - 10 хлопців і 5 дівчат).

Завдяки тренерській команді на чолі з головним тренером збірної команди України Юрієм Мерщієм була застосована міжнародна модель, яка використовується при проведенні етапів кубків світу, кульмінацією якої є Фінал Кубку світу. "У нас так само цього року. У серпні - чемпіонат України, в жовтні - відкритий чемпіонат Києва, у листопаді - Кубок України). А на початку наступного року - чемпіонат України у закритих приміщеннях, - підкреслив він. - Це сучасний стиль, що давно використовується в усьому світі при проведенні змагань найвищого рівня".

Дмитро Кірпулянський звернув увагу ще на один аспект, дуже актуальний в умовах глобального виклику у зв"язку з пандемію коронавірусу. "Активні тренування, особливо дітей та підлітків, яких було дуже багато, потужна профілактика хвороб, і особливо зміцнюють дихальну систему. Це наразі , під час нової хвилі коронавірусу, дуже важливо з точки зору профілактики".

"Чемпіонат став генеральною репетицію перед відповідальними стартами 2021 року. Водночас це неймовірна мотивація для усієї нашої спортивної спільноти. А це в наш час, коли майже рік ми були позбавлені можливостей проводити серйозні змагання, надзвичайно важливо як для кожного окремого спортсмена, так і Федерації сучасного п"ятиборства України", - підсумував Дмитро Кірпулянський.

Источник
Пятиборье 09:50 | 14 февраля 2022 Результат Товкая - це другий рекорд України з сучасного п"ятиборства цього року Пятиборье 11:20 | 12 февраля 2022 Яскравою видовищною спортивною подією останнього тижня став відкритий зимовий чемпіонат України з сучасного п"ятиборства, який щойно відбувся в Києві. Пятиборье 15:05 | 24 декабря 2021 Верхову їзду (конкур) вилучать з сучасного п"ятиборства - Конгрес UIPM Пятиборье 15:05 | 24 декабря 2021 Визначено переможців чемпіонату України з сучасного п"ятиборства у приміщенні Пятиборье 17:20 | 29 ноября 2021 ФСПУ звернулася з листом до UIPM Пятиборье 17:05 | 23 ноября 2021 Українські п"ятиборці здобули низку нагород молодіжного чемпіонату Європи у Польщі Пятиборье 12:05 | 19 ноября 2021 Українські п"ятиборці беруть участь у ЧЄ серед молоді до 24 років Пятиборье 19:20 | 18 ноября 2021 ФСПУ визначилась з кандидатурами для участі у конкурсі Мінмолодьспорту Пятиборье 14:50 | 16 ноября 2021 Важливо! Пятиборье 16:05 | 08 ноября 2021 В UIPM зрадили інтереси цілої низки країн, які роками розвивали сучасне п’ятиборство – Ігор Панін