Скрытый раздел

НОК та компанія «Інфопульс» розробили мобільний додаток OlympicUA

10:11 | 28 июля 2016

Національний олімпійський комітет України спільно з компанією «Інфопульс» розробили та запускають мобільний додаток OlympicUA для мобільних платформ Android та IOC.

Олімпійська родина вітає з Днем народження Володимира Платонова!

09:11 | 28 июля 2016

Сьогодні свій День народження святкують член Виконкому Національного олімпійського комітету України Володимир Платонов!

Юлія Прокопчук: «Маю олімпійську мрію, але скажу про неї після Ігор»

00:26 | 28 июля 2016

До Ріо-де-Жанейро прибула друга група українських олімпійців, в складі якої і призерка чемпіонату світу, семиразова чемпіонка зі стрибків у воду (10м) Юлія Прокопчук. По приїзду лідер української збірної розповіла прес-службі Національного олімпійського комітету про довгий шлях до Ріо, свій настрій та мрії на Олімпійських іграх.

Українські дзюдоїсти, стрибуни у воду та тенісисти прибули до Ріо

11:41 | 27 июля 2016

До Ріо-де-Жанейро прибула друша група українських олімпійців - дзюдоїсти, стрибуни у воду та представники настільного тенісу приєднались до своїх колег - спортивних гімнастів, веслувальників, стрілків із лука, вітрильників та батутистів.

Долучайтесь до всеукраїнського флешмобу «Бажаємо перемог!»у підтримку олімпійської збірної

12:56 | 26 июля 2016

Під час проводів збірної команди України на Ігри XXXI Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, відбулась презентація спеціальної марки та конверту, які візьмуть участь у всеукраїнському флешмобі «Бажаємо перемог!»

Збільшено розмір одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам Донецької області

11:41 | 26 июля 2016

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх наставників, досягнення яких сприяють авторитету Донецької області і України, підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень в регіоні, розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського від 19.07.2016 № 614 було затверджено внесення змін до Граничних розмірів одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам Донецької області, які гідно виступають на міжнародних змаганнях.

Міжнародний турнір з волейболу пам’яті Олімпійського чемпіона Євгена Лапинського серед чоловічих команд ветеранів

10:56 | 26 июля 2016

Ці змагання із року у рік проводяться під патронатом відділення НОК України в Одеській області та обласної Федерації волейболу вже стали невід’ємною частиною святкування Олімпійського дня.

«Олімпійське літо» разом з боча

09:11 | 26 июля 2016

В рамах всеукраїнської акції «Олімпійське літо», яку проводять відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області та обласний центр фізичного здоров"я «Спорт для всіх» на території оздоровчого табору в селі Сасові Золочівського району Львівщини відбулося знайомство дітей-учасників табору з цікавою грою в боча й проведено змагальний турнір.

«Олімпійські надії» в Хмельницькому

18:56 | 25 июля 2016

У спортивному залі ДЮСШ №3 за підтримки обласного відділення НОК України в Хмельницькій області відбувся всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олімпійські надії».

Сергій Бубка: «Виступаю за жорстке покарання всіх винних у допінговому скандалі»

17:26 | 25 июля 2016

У неділю відбулось засідання Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету. Оскільки навколо цієї ситуації виникає багато некоректного трактування прийнятих рішень, я як член виконкому МОК та перший віце-президент IAAF хотів би надати офіційне роз’яснення щодо цього резонансного питання.

Страницы:
1 3 4 5 6 7 8 9 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события