ВІДБУЛАСЯ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ФХТУ

14:35 | 25 марта 2019
20 березня відбулася щорічна звітна Конференція Федерації хокею на траві України, на якій були підведені підсумки роботи ФХТУ за минулий 2018 рік та визначені плани на цей рік.

20 березня відбулася щорічна звітна Конференція Федерації хокею на траві України, на якій були підведені підсумки роботи ФХТУ за минулий 2018 рік та визначені плани на цей рік.

На Конференції виступили: Новік Ф.П. –Перший  Віце-президент ФХТУ з  питань чоловічого хокею, головні тренери збірних України Макаєва С.М. та Мазур П.М., державний тренер Поповченко А.Вв, а також а член ревізійної комісії Шпірко В.В.

Таким чином порядок денний Конференції був розглянутий повністю, окрім звітів Віце-президентів Харченко І.Ю., Щегля В.Г., та Голови Комітету з індорхокею Машталіра О.П. через їхню відсутність.

З додаткових питань, було розглянуто питання виведення зі складу Ради Федерації Куріцина А.В., та введення до складу Логінова В.В, (Черкаська область) Коротенко О.В. (м. Київ),  Остаповича В.П. (Волинська область).

Під час свого виступу Президент Федерації  Кризський Ю.Ю. доповів про розвиток певних напрямків роботи Федерації, а також про свою роботу за 2018 рік.

Крім того, Юрій Юрійович розповів, що упродовж 2018 року вдалося вийти на системність у роботі та комплексно дбати про  регіональний розвиток хокею на траві у країні, також зазначив, що Федерація відповідно до сучасних вимог повинна стати самодостатньою організацією.

У роботі  Конференції, окрім делегатів, взяв участь перший заступник Міністра молоді та спорту України Гоцул Ігор Євгенійович.

Делегати Конференції мали можливість задати  запитання до керівництва Мінмолодьспорту і отримати вичерпні відповіді.

До 45-річчя хокею на траві України від імені керівництва Міністерства молоді та спорту були вручені почесні грамоти та подяки, а Президент ФХТУ Кризський Юрій Юрійович вручив Відзнаки членам Федерації за вагомий особистий внесок у розвиток хокею на траві в Україні, популяризацію здорового способу життя, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі:

Ковтун В.К. Новік Ф.П. Курочкін В.Г. Щегель В.Г. Мрихін О.А. Мазур П.М. Макаєва С.М. Машталір О.П. Костюкевич В.М. Аляєв А.В. Горохова М.О. Логінов В.В. Васюкова Н.С. Бондарчук В.Ю. Гарбуз В.Є. Дроцька Л.А. Дяченко О.В. Зорій Я.Б. Мороз Є.О. Свистюр О.Ю. Яковенко І.І.

Всі вищезазначені особи протягом десятиріч своєю наполегливою працею створювали та розвивали хокей на траві в Україні, гідно захищали честь країни на міжнародних змаганнях.

Зазначаємо, що протягом 2019 року всі спортивні та соціальні заходи, які буде проводити ФХТУ, призначатимуся до 45-річчя хокею на траві України. В зв’язку з цим всі члени ФХТУ будуть відзначені увагою та вшановані зі сторони НОК України та Федерації хокею на траві України.

Источник
Хоккей на траве 02:20 | 12 октября 2019 У СУМАХ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ 14-РІЧНІ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У ВІННИЦІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧОЛОВІКИ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У БОРИСПОЛІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:20 | 05 октября 2019 КОМАНДАМ, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ УЧАСТЬ В ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З ІНДОРХОКЕЮ Хоккей на траве 03:35 | 30 сентября 2019 У БОРИСПОЛІ РОЗІГРАЛИ МЕДАЛІ 11-РІЧНІ Хоккей на траве 08:35 | 29 сентября 2019 У ШОСТЦІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 13-РІЧНИХ Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 10-РІЧНИХ Хоккей на траве 17:05 | 17 сентября 2019 СПІВЧУТТЯ ГОЛОВНОМУ ТРЕНЕРУ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:50 | 16 сентября 2019 У ВІННИЦІ СТАРТУВАВ ЧОЛОВІЧИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ