СУМСЬКІ ХОКЕЇСТИ ВИГРАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР

12:20 | 12 ноября 2018
9-11 листопада Шостка приймала XII міжнародний турнір з індорхокею пам"яті А.

9-11 листопада Шостка приймала XII міжнародний турнір з індорхокею пам"яті А.М.Федоренко.

Цього року турнір зібрав 10 команд - по 5 українських і білоруських. Традиційно, нарівні з хлопцями, змагалися дві команди дівчат. Учасники були розділені на дві підгрупи по п"ять команд, які зіграли по колу. Дві перші команди з кожної групи розігрували місця з 1 по 4. Команди, що посіли треті і четверті місця в підгрупах, грали далі місця з 5 по 8. Команди, які посіли п"яті місця в підгрупах грали відразу за 9-те місце. У фінальну частину турніру, команди виходили з золотими очками.

Склад граючих на турнірі команд виявився рівним. Майже не було розгромних рахунків. Всі ігри проходили в інтригуючій боротьбі. Результати ігор неможливо було передбачити. Склад фінальних груп міг бути і зовсім іншим. Часто вирішальним виявлявся один гол.

Приємно, що переможці турніру майже щорічно змінюються. Не раз вигравали турнір господарі, команда м. Шостка, кілька разів перемагала команда з Бердичева, Відвозили додому переможний кубок і вінничани. Цього разу переможцем турніру пам"яті Федоренка стала молода і амбітна команда з Сум. Сумчани всього лише кілька років тому стали розвивати юнацький хокей. І за цей невеликий проміжок часу, хлопці з Сум сталваи чемпіонами України, не раз були призерами. І ось підкорена ще одна вершина, стали переможцями турніру Федоренка. А за останні роки цей турнір став знаковим для українського хокею, багато команд хочуть на нього потрапити. І стати переможцями цього турніру престижно, тому що склад учасників дуже сильний.

У другий день турніру проводилися хокейні конкурси. Кращим гравцем, який виконує пенальті, стала гравець команди СДЮШОР ХК «Мінськ» Солодуха Анастасія. Вона показала хлопцям, як треба виконувати штрафні кидки. Кращим воротарем з відбиття пенальті став воротар команди «Авангард» Левкович Дмитро. Буліти краще за всіх виконав гравець з Замосточчя Мінської області Гучок Олексій. Найбільше відбив булітів воротар з команди м Сум - Гаранін Денис. Гучок Олексій також переміг у конкурсі швидкісного ведення м"яча. Всі переможці конкурсів були нагороджені пам"ятними призами.

Турнір пройшов у дуже дружній і теплій обстановці. Хлопці та дівчата знайшли нових друзів, Старі друзі - тренери, в чергове зустрілися і поспілкувалися. Було багато призів і подарунків.

Ну а підсумки турніру такі.

1. СДЮШОР «Динамо» м.Суми (тренер Тагієва Діана)

2. ДЮСШ «Авангард» м.Калинівка Вінницька область (тренер Бондарчук Віталій)

3. СДЮШОР м.Гомель (тренери Католіков Геннадій, Недосекін Андрій)

4. СДЮШОР ХК «Мінськ» (юнаки) (тренер Станілевіч Алексєй)

5. КДЮСШ «Барса» м.Шостка (тренери Махотков В"ячеслав, Мороз Ілля, Яковенко Ігор)

6. «Старт» Бердичівський район (тренер Черкас Андрій)

7. СДЮШОР г.Брест (тренер Махнач Андрій)

8. СДЮШОР ХК «Мінськ» (дівчата) (тренер Коржевич Світлана)

9. СДЮШОР «Динамо» м.Суми (дівчата) (тренер Кукаріна Наталя)

10. Мінська область (тренер Вашкевич Наталя)

Номінації кращих гравців турніру:

Кращий воротар - Товстоліткін Богдан ( «Динамо» м.Суми)

Кращий захисник - Мерзлов Павло (Гомель)

Кращий плеймейкер - Телятников Ян (ХК «Мінськ»)

Кращий нападник - Куйбіда Юрій («Авангард» Калинівка)

Кращий бомбардир - Бойко Олександр («Старт» Бердичівський р-н) - 9 м"ячів

Кращий гравець турніру - Петренко Євген ( «Барса» м.Шостка)

Кращі серед дівчат: Солодуха Анжеліка (ХК «Мінськ») і Мовчан Вероніка («Динамо»)

Источник
Хоккей на траве 02:20 | 12 октября 2019 У СУМАХ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ 14-РІЧНІ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У ВІННИЦІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧОЛОВІКИ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У БОРИСПОЛІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:20 | 05 октября 2019 КОМАНДАМ, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ УЧАСТЬ В ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З ІНДОРХОКЕЮ Хоккей на траве 03:35 | 30 сентября 2019 У БОРИСПОЛІ РОЗІГРАЛИ МЕДАЛІ 11-РІЧНІ Хоккей на траве 08:35 | 29 сентября 2019 У ШОСТЦІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 13-РІЧНИХ Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 10-РІЧНИХ Хоккей на траве 17:05 | 17 сентября 2019 СПІВЧУТТЯ ГОЛОВНОМУ ТРЕНЕРУ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:50 | 16 сентября 2019 У ВІННИЦІ СТАРТУВАВ ЧОЛОВІЧИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ