НОВИЙ СПОРТИВНИЙ ПОРТАЛ ВЖЕ В ДІЇ!

14:35 | 06 ноября 2018
Легендарний український боксер Володимир Кличко презентував новий всеукраїнський спортивний портал mixsport.

Легендарний український боксер Володимир Кличко презентував новий всеукраїнський спортивний портал mixsport.pro.

29 жовтня відбулася презентація нового всеукраїнського спортивного порталу mixsport.prо. Презентація відбулася в приміщенні виставки-музею досягнень братів Кличко. Проект був розроблений братами Кличками за участю світової компанії Google. Це масштабний всеукраїнський проект MIXSPORT, одним із співзасновників якого є Володимир Кличко. Новий ресурс покликаний сприяти розвитку спорту в Україні і пропагувати здоровий спосіб життя в країні.

Для презентації проекту були запрошені президенти і представники спортивних федерацій. Серед них і президент ФХТУ Юрій Кризський. Обговорювалися важливі питання співпраці і взаємодопомоги.

За допомогою цього сервісу за кілька секунд можна отримати детальну інформацію про будь-який вигляд тренувань і спорту в Україні: де знаходяться офіси федерацій, де знаходяться спортивні секції, і багато іншого.

«Наша мета - через новий портал надати максимум корисної інформації про весь український спорт", - заявив Володимир Кличко під час презентації.

За допомогою надсучасних IT-технологій команда порталу створила єдиний в Україні сервіс, який об"єднає інформацію про всі спортивні установи, дитячі спортивні школи, тренерів, усі федерації під одним доменом. На ньому також є докладна інформація про роботу спортивних секцій та спортивних залів.

Футбольні поля, спортивні школи та клуби, стадіони і басейни - всі спортивні майданчики зібрані на одній карті. Головний пошук порталу працює за основними параметрами: геолокації спортивних установ і види спорту. Користувачеві зручно орієнтуватися серед спортивних послуг і локацій, знаходити тренерів, профільні федерації і їх представників в регіонах.

Один із співзасновників порталу, засновник "Х-парку" і президент федерації вейкбордингу Юрій Зозуля підкреслив, що карта порталу досить проста і доступна. На ньому навіть можна подивитися, як виглядає та чи інша спортивна локація. А також - вибрати собі персонального тренера.

"За допомогою цього порталу можна дізнатися і про нові види спорту, про які ще кілька років тому в Україні навіть не чули. Це -великий, сучасний майданчик, який допоможе молоді долучитися до занять спортом ", - підкреслив Юрій Зозуля.

Технічну підтримку порталу надала всесвітньо відома кампанія Google. За словами директора з питань взаємодії з органами державної влади Google Україна Олега Якимчука, новий спортивний портал - це великий прорив в інформаційному полі України.

"Наша місія - зробити інформацію про Київ доступною для людей не тільки в Україні, а й в усьому світі. Команда Володимира створила те, чого не було до цих пір в країні. Я думаю, що майбутнє вже прийшло з допомогою mixsport.pro ", - зазначив Олег Якимчук. 

Портал буде постійно оновлювати базу даних, поповнюючи її новими спортивними локаціями, контактами організацій та федерацій, корисною інформацією.

Источник
Хоккей на траве 02:20 | 12 октября 2019 У СУМАХ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ 14-РІЧНІ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У ВІННИЦІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧОЛОВІКИ Хоккей на траве 21:20 | 07 октября 2019 У БОРИСПОЛІ ВІДІГРАЛИ ДРУГИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:20 | 05 октября 2019 КОМАНДАМ, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ УЧАСТЬ В ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З ІНДОРХОКЕЮ Хоккей на траве 03:35 | 30 сентября 2019 У БОРИСПОЛІ РОЗІГРАЛИ МЕДАЛІ 11-РІЧНІ Хоккей на траве 08:35 | 29 сентября 2019 У ШОСТЦІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 13-РІЧНИХ Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР Хоккей на траве 11:05 | 23 сентября 2019 У КОРОСТЕНІ РОЗІГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ СЕРЕД 10-РІЧНИХ Хоккей на траве 17:05 | 17 сентября 2019 СПІВЧУТТЯ ГОЛОВНОМУ ТРЕНЕРУ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ Хоккей на траве 22:50 | 16 сентября 2019 У ВІННИЦІ СТАРТУВАВ ЧОЛОВІЧИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ