Максим Міхельсон: у останній підготовчий тиждень у Черкаських Мавп має бути набір фізичних кондицій

13:20 | 19 сентября 2021
Команди Суперліги Windrose завершують ігрову підготовку до старту сезону.

Команди Суперліги Windrose завершують ігрову підготовку до старту сезону. Напередодні Черкаські Мавпи поступилися вдома в контрольному поєдинку Київ-Баскету – 62:77.

Головний тренер черкасців Максим Міхельсон прокоментував контрольний матч з киянами та розповів про готовність команди до старту у новому сезоні.

Читайте: Контрольні матчі клубів Суперліги Windrose: перемоги Кривбасу, Київ-Баскета і поразка Будівельника

– По гарячих слідах складно аналізувати, досить багато було дрібних помилок, які зможемо розібрати, переглянувши відео. Якщо говорити в цілому, дуже задоволений першою половиною, як виконували всі напрацювання і ті речі, про які говорили під час тайм-аутів. Загалом, у першій половині більшу частину ігрового часу, коли на майданчику були досвідчені гравці, малюнок гри і план на гру виконували. Звісно в цьому і був відображений результат гри - ми виграли першу половину з перевагою у два очки, не реалізувавши купу простих моментів.

У другій половині, знову-таки, будемо розбирати відео. Але, якщо говорити про загальне враження, то хлопці підсіли фізично, не вистачило нашої ротації. Плюс дав ігровий час Максу Конате, який пропустив через травму більшу частину передсезонки, щоб він за рахунок ігор набирав форму. Десь він теж підсів у кінці, хоча теж старався, молодець. Скоріше за все, цей момент став основною причиною, чому провалились у третій чверті у 10 очок. Плюс Київ-Баскет зіграв проти нас зоною, ми до зони толком не готувалися, лише одне тренування. Щось вийшло, з листа грали. Це добре, я хотів щоб так було, щоб сюрприз для нас зробили, щоб можна було вирішувати протягом матчу, як боротися проти зміни систем захисту чи нападу. Деякі моменти хлопці змогли виконати, інші не вийшли. Але ми отримали цінну інформацію, яка допоможе нам рухатися вперед.

– Як оціните поточний стан команди на фініші підготовки до сезону?
– На цей тиждень запланований спад у команди, я не знаю звідки вони беруть сили, біжать, захищаються. Помітно, що свіжості немає. Сподіваюся, що наступного тижня по нашому плану має відбутися набір форми. Сподіваюся, що ми все правильно розрахували. Подивимося, який вигляд матимуть хлопці через тиждень у матчі з Будівельником з командою із одним із найсильніших складів у лізі. Наразі грали з Київ-Баскетом – найвищою командою в лізі, в цьому плані ми відчули, наскільки команда незручна в захисті і в нападі. Думаю, чемпіонат буде дуже цікавим цього року.

– У матчах із Соколами та Київ-Баскетом було багато уболівальників, які давали хорошу атмосферу. Команда у сезоні грає перші три матчі вдома. Які ваші очікування від гри з власними фанами?
– Я дуже радий, що навіть на товариські матчі у нас заповнюється зала. Це свідчить про те, що люди в місті люблять баскетбол і гра, яку ми показуємо, людям подобається. У цьому стані ми завжди говоримо з гравцями у роздягальні про те, що це баскетбол, проти нас грають найкращі команди країни, ми можемо перемогти чи поступитися, це спорт. Але ми не можемо вийти на майданчик і зіграти без енергії для наших глядачів. Поки вони показують енергію, драйв і запал у повній мірі. Я бачу, як хлопці працюють на тренуваннях, як виходять на майданчик і з яким вогнем грають. Можу сказати точно, що перед нашими вболівальниками ми завжди будемо битися до останньої секунди. Ті, емоції, за якими вони приходять, намагатимемось показувати у кожній грі.

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013