В’ячеслав Кравцов: з кожним роком Суперліга набирає обертів, багато команд стають конкурентоспроможними

12:20 | 15 сентября 2020
Центровий Дніпра капітан національної збірної України В'ячеслав Кравцов в коментарі клубній прес-службі розповів про своє рішення повернутися до Суперліги, а також поділився очікуваннями від виступу клубу у складі чемпіона України в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Центровий Дніпра капітан національної збірної України В'ячеслав Кравцов в коментарі клубній прес-службі розповів про своє рішення повернутися до Суперліги, а також поділився очікуваннями від виступу клубу у складі чемпіона України в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Читайте: Капітан збірної повертається до Суперліги: яким був останній сезон В’ячеслава Кравцова в Україні 

Про повернення до Суперліги

"Рішення повернутися до України приймав відносно недовго. Ми з Валерієм Валерійовичем (Кондратьєвим - ред.) Ще в минулому році обговорювали можливість співпраці, але у мене з'явився непоганий контракт в Японії. Я більше обирав закордон, адже звик там грати. На тебе там робиться велика ставка, як з легіонера багато вимагають. Роль лідера мені імпонувала і подобалася, тому намагався більше залишатися за кордоном. Зараз складний час в усьому світі, плюс Дніпро реально завжди бореться за чемпіонство, завжди топ-команда України, з хорошою організацією і хорошими уболівальниками. А чом би й ні?”.

Про участь Дніпра у кваліфікації Ліги чемпіонів

“Коли граєш тільки внутрішній чемпіонат, це дуже виснажує. Одна гра на тиждень, рутина тренувань і чекаєш на гру - це досить важко. А коли граєш єврокубки, сезон стає цікавішим і проходить легше. Ну і це буде кваліфікація в досить хороший європейський чемпіонат”.

Про рівень Суперліги

“Сам чемпіонат України поступово зростає після провалу із загальною кризою в усьому світі. З кожним роком Суперліга набирає обертів, багато команд підтягнулися і стають конкурентоспроможними. Ну а Дніпро завжди був фаворитом, особливо в останні роки. Це команда, яка бореться за золото”.

Про спортивні кондиції та турнір у Туреччині

“На карантині я так і не знайшов можливості, як підтримувати форму. Якщо до тренажерної зали я ходив, то баскетбольний зал мені не вдавалося знайти. 

Я приїхав у “ніякій” формі на турнір до Туреччини. Була домовленість, що я буду втягуватися за індивідуальною програмою і до ігор мене, можливо, взагалі не допускатимуть, або зіграю якісь пару хвилин. Але на тлі того, що втратили багато хлопців через вірус... Мало людей залишалося в ростері і довелося побігати.

Зараз я відмінно себе відчуваю, зайвої ваги у мене немає, бігати, стрибати вмію. Далі просто зв'язки напрацювати і трохи прийти в себе”.

Про формат кваліфікації Ліги чемпіонів

“Звичайно, якби в кваліфікації був звичайний тур, а не міні-турнір, то такий формат більше відображав реальну силу суперника. А зараз буде, як Кубок у внутрішньому чемпіонаті. Більше грають чинники психології, втоми, втрати кадрові - дуже багато везіння грає роль. Незрозуміло, що може статися. А коли ти готуєшся конкретно до гри - виїзний, домашньої - у всеозброєнні підходиш до таких відповідальних ігор".

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013