Катерина Римаренко: На початку підготовки трішки хвилююся, це ж збірна

12:50 | 21 мая 2019
Про минулий сезон у Любліні:«Це був дуже важкий сезон, тому що у нас багато гравців ламалися, які були важливими для нас.

Про минулий сезон у Любліні:

«Це був дуже важкий сезон, тому що у нас багато гравців ламалися, які були важливими для нас. На початках, коли я туди їхала, я думала що ми будемо боротися за четвірку, але потім виявилося що ми опинилися на 8 місці, грали в плей-офф із Полковіце, фактично не мали шансів. Своїм сезоном я задоволена, було дуже багато хороших матчів, побачила багато хороших гравців, польський чемпіонат дуже сильний, я там граю уже 4 роки і сподіваюся там і залишуся, адже це моя друга країна. Коли є ігрова практика – це добре, але коли довгий сезон і в п’ятьох-шістьох граєш усі матчі, то наприкінці сезону відчувала що сил не вистачає на найважливіші матчі, але ми професійні спортсмени, без труднощів не буває, це наша робота, викладатися на 100%, 40 хвилин ти граєш чи 5 хвилин і у збірній теж і всюди так. Хоча у збірній мотивація ще більше показати себе якнайкраще, тому що ти граєш за свою країну».

Про відпочинок і початок зборів:

«У мене було пару тижнів, я поїхала у свій рідний Сімферополь, туди я потрапляю лише раз на рік, улітку, більше часу немає. Побачила батьків, своїх рідних, побула пару днів на морі, якщо не фізично, то морально відпочила точно і готова до нових викликів у моєму житті. Трішки хвилююся, це ж збірна, тренер у нас іноземний, з одного боку – це добре, з іншого теж, мабуть, добре. Я приїхала і не знаю потраплю я у склад чині, але потренуватися із нашими дівчатами, побачити усіх, у нас дуже багато товариських ігор, це завжди на користь, а хто поїде, хто ні, хай вирішує тренерський склад. Я про це не думаю, тренуюся, граю, буде як буде, я роблю усе що залежить від мене».

Читайте: Суперники збірної України зазнали втрат напередодні чемпіонату Європи

Про минулорічні поразки від іспанок і латвійок:

«З першим тренуванням відпочинок закінчиться і буде більше розмов про баскетбол, про Європу. У нас дуже важка група. Іспанія точно фаворит, Латвія теж дуже хороша команда, ігор прохідних або на розкачку не буде. Ми маємо готуватися і тренер нас буде готувати до цих важливих ігор. Британія ніби не вважається фаворитом, але там чимало гравців хороших, от у Польщі грає у Полковіце п’ятий номер, дуже хороша, рік тому вона була MVP сезону, цього року MVP регулярного чемпiонату, здається її обрали. Там сюрпризів теж вистачає. Попередні матчі у нас закінчувалися не з дуже хорошим результатом, але у нас багато гравців, які грають у Європі, найголовніше у нас немає якогось бар’єра у головах, що ми не зможемо їх обіграти або що там грають такі зірки, які вище стрибають або швидше біжать, ми з усіма грали, ми знаємо до чого готуватися, ти ж знаєш, що одну гру можна виграти у будь-якої команди, усе залежить від налаштування, як ми вступимо у гру, як тренер проведе бесіду із нами перед матчем, нічого неможливого немає».

Про взаємовідносини із тренером:

«За мою кар’єру у баскетболі у мене було багато тренерів у професійних, і українських, це завжди професійні відносини. Завжди якісь свої підказки, якась своя тактика, бачення баскетболу. Ми уже 2 роки відпрацювали, ми знаємо, що він від нас вимагає, він знає на що ми здатні, тут знаєш ніяких важких моментів не буде, ми уже притерлися один до одного».

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013