У Києві відбулася прес-конференція з нагоди початку чемпіонату України в Суперлізі Парі-Матч

16:05 | 03 октября 2018
З нагоди старту нового баскетбольного сезону чемпіонату України серед чоловічих команд 3 жовтня у Києві відбулася прес-конференція.

З нагоди старту нового баскетбольного сезону чемпіонату України серед чоловічих команд 3 жовтня у Києві відбулася прес-конференція. У ній взяли участь директор Суперліги Парі-Матч Роман Бойко, представник TM PARI MATCH Вадим Місюра і головний тренер єдиного представника столиці у найвищому Дивізіоні Чемпіонату України БК Київ-Баскет Євген Мурзін.

Сезон у головному баскетбольному турнірі стартує 5 жовтня. Вже третій рік поспіль чемпіонат України серед чоловічих команд матиме назву Суперліга Парі-Матч. Надійним партнером Федерації баскетболу України є торгова марка Парі-Матч, яка уже третій сезон поспіль буде титульним спонсором Суперліги. А головний баскетбольний чемпіонат країни матиме назву Суперліга Парі-Матч.

Участь у цьогорічному турнірі візьмуть 8 клубів. До 6 старожилів елітних змагань (Черкаські Мавпи, Дніпро, Хімік, МБК Миколаїв, Політехнік, БК Запоріжжя) додалися 2 амбітних новачки - Одеса і Київ-Баскет.

Цього року не вдалося досягнути бажаного розширення Суперілги, проте попри скрутну ситуацію у країні, поєдинки Суперілги Парі-Матч відбуватимуться на найкращих аренах України. БК Запоріжжя прийматиме суперників у сучасному оновленому за найактуальнішими стандартами ПС Юність, а Київ-Баскет виступатиме як у Палаці спорту так і у СК Мередіан, де було оновлено ігрове покриття і освітлення.

Чемпіонат Суперліги Парі-Матч сезону-2018/19 стане найінноваційнішим, адже у всіх містах де будуть відбуватися поєдинки елітних команд будуть застосовувати системи суддівських відео-повторів. Цю систему вже випробували у фінальних матчах Суперліги Парі-Матч минулого сезону та під час розіграшу Суперкубку України. 

Читайте: Перший тур Суперліги Парі-Матч (5-7 жовтня): розклад телетрансляцій

Чемпіонат України транслюватиметься на каналі ХSPORT та ObozTV. Ігри які будуть відбуватися у четвер і суботу можна буде побачити у прямому ефірі на ObozTV, а матчі у п’ятницю і неділю показуватиме ХSPORT.

За словами Директора Суперліги Парі-Матч Романа Бойка команди медалісти чемпіонату отримають призові. 

Роман Бойко, Директор Суперліги Парі-Матч:
- Поки що рішення розширити Суперлігу до 10 команд нам не вдалося втілити у реальність, бо не усі учасники відповідають жорстким вимогам Суперліги. Але ця вісімка команд, що стартує у боротьбі за чемпіонський титул, подарує шанувальникам баскетболу чимало приємних емоцій. Торгова марка PARI MATCH є надійним партнером Федерації баскетболу України. Федерація задоволена співпрацею з PARI MATCH, тому ця торгова марка знову буде титульним спонсором Топ-Дивізіону чемпіонату України.

Вадим Місюра, представник TM PARI MATCH:
- Баскетбол сьогодні один з небагатьох видів спорту в України, який динамічно розвивається. Приємно відзначити, що ми співпрацюємо з Федерацією баскетболу України у багатьох напрямках, зокрема проводитимемо акції, щоб підтримати наших талановитих гравців. Без сумніву, продукт під назвою «Суперліга Парі-Матч», який ми створюємо спільно з Федерацією баскетболу України, є якісним. Не в останню чергу тому, що менеджмент, який сьогодні прийшов у баскетбол, це професіонали і нам приємно мати справу з таким партнером, як ФБУ. Хочу побажати учасникам Суперліги Парі-Матч безкомпромісної боротьби.

Євген Мурзін, головний тренер БК Київ-Баскет:
-  Перед Київ-Баскетом стоять високі завдання вже у дебютному сезоні. Ми націлені на медалі. Досягти мети буде непросто враховуючи силу суперників. З нетерпінням чекаю  старту у Суперлізі Парі Матч. Чемпіонат буде вкрай цікавим. Середній рівень команд зріс. Так, на тлі інших виділяються Дніпро і Черкаські Мавпи, але і Хімік, і Одеса, і Запоріжжя підсилилися, новий тренер прийшов до Миколаєва. Амбіції є в усіх учасників, це піде тільки на користь шанувальникам баскетболу.

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013