Запоріжжя провело передсезонну презентацію команди

21:20 | 02 октября 2018
У прес-центрі Палацу спорту Юність відбувся головний передсезонний захід – прес-конференція.

У прес-центрі Палацу спорту Юність відбувся головний передсезонний захід – прес-конференція. Прийдешній чемпіонат Суперліги Парі-Матч очікується у Запоріжжі з великими сподіваннями: солідна комплектація клубу, наявність авторитетного наставника та ультрасучасної домашньої арени зобов'язують вболівальників повірити в успіх. У ході розмови з журналістами президент БК Запоріжжя Віктор Стельмаков окреслив чіткі завдання на сезон.

У цьому чемпіонаті ми просто зобов'язані викластися по максимуму, вимагаємо від тренера і гравців мінімального завдання – бути у четвірці, тобто, пройти до другого етапу плей-оф. Хочу подякувати усім нашим партнерам, які підтримали клуб, зробивши його конкурентноспроможним. Ми об'єдналися навколо однієї ідеї і своїми результатами повинні довести, що Запоріжжя – баскетбольне місто.

Журналістам представили усіх новачків баскетбольного клубу Запоріжжя, яким в урочистій обстановці вручили ігрові майки. За словами головного тренера команди Валерія Плеханова, кожного із новобранців він відбирав дуже ретельно.

У колективі сталися кардинальні зміни, п'ять новачків – це ті гравці, які будуть уособлювати баскетбольний клуб Запоріжжя і на плечі яких ляже вся відповідальність за результат. У нас троє американських легіонерів – Кінделл Хілл, гравець, який виступав у Данії, він має солідний ігровий досвід, грає на позиції “великого”, у передсезонці показав свій рівень, я вважаю, що це – одна з наших основних ланок. Майкла Холтона знаю більше трьох років, уважно за ним стежив, коли він був у Німеччині. Це душа нашого колективу, людина, яка швидко влилася у колектив і знайшла порозуміння з молодими українцями, з тренерським складом, з усіма. На майданчику він не шкодує себе, це найголовніше. Останнім до нас приєднався Малік Трент. Стежив за ним влітку, тому скажу, що він по-баскетбольному дуже злий і агресивний, ви це побачите вже в першій грі. Ми дуже розраховуємо і наших українців-новачків. Андрія Мироненка всі пам'ятають за виступами у нашій команді за нетривалий проміжок часу у тому сезоні, Олександр Тарасенко – дуже хочеться, щоб сприятлива обстановка у нашому клубі допомогла його прогресу і він теж став одним із лідерів у цьому сезоні.

Головний тренер БК Запоріжжя Валерій Плеханов так само завірив, що його команда дуже плідно готується до свого першого опонента у чемпіонаті – МБК Миколаїв. Керівництво клубу зробило подарунок для всіх уболівальників, які можуть придбати квиток на дебютну гру Суперліги зі знижкою 50%. Для цього потрібно зробити онлайн замовлення на сайті musin.zp.ua. За словами капітана БК Запоріжжя Станіслава Овдєєнка, команда дуже старатиметься зробити ще один подарунок своїм уболівальникам до Дня міста – здобути перемогу в матчі-відкриття сезону.

Читайте: Миколаїв уклав угоди з двома форвардами

Ми маємо величезне бажання зробити цей сезон успішним. Ми не шкодували себе на тренуваннях, у всіх спарингах, розуміємо, що у такому залі дуже важливо перемагати. У стартовій грі – тим більше. Ми хочемо радувати наших уболівальників, щоб вони завжди приходили на матчі і у нас був повний зал. У команді чудова атмосфера, американці знайшли спільну мову з українцями, ми – так само, тож, готові перемагати.

Матч-відкриття всього баскетбольного сезону Суперліги Парі-Матч відбудеться за участі БК Запоріжжя та МБК Миколаїв найближчої п'ятниці, 5 жовтня о 19:30 у Палаці спорту Юність.

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013