Прес-конференція після матчу Великобританія – Україна ВІДЕО

22:55 | 09 сентября 2013
До Вашої уваги прес-конференція після гри Великобританія – Україна.

До Вашої уваги прес-конференція після гри Великобританія – Україна.

Гравець збірної України Олександр Липовий:

«В першу чергу, я хотів би привітати своїх партнерів по команді, весь тренерський склад, усіх, хто був з нами і підтримував. Разом ми зробили величезний обсяг важкої праці. Сьогодні нам протистояла хороша команда і це був останній поєдинок, який мав вирішити все і для нас, і для них, грати було важко хоча б через те, що вчора наші лідери провели на майданчику по 30 хвилин і сьогодні ми мали зіграти командно, лава запасних сьогодні зіграла просто чудово. Ось цей заряд нам слід зберегти до наступного раунду. Команда зараз у хорошій формі, а що буде далі, ми побачимо».

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:

«У суперників ще зберігався шанс пройти далі, але ми теж були сповнені бажання продовжити боротьбу. Це було необхідним для наших гравців, вони мали здобути перемогу над собою і битися за перемогу з повною віддачею, Олександр Липовий зробив дуже важливий внесок у наш успіх. Ми не вимагали від нього високої результативності, ми вимагали від нього бути справжнім захисником, зупиняти лідерів суперника, і в цьому він був неперевершений, він сьогодні на майданчику провів майже 30 хвилин, ці зусилля були важливими для нас. Я пишаюся тим, як прогресує цей гравець, як зростає його роль у команді. Взагалі мені бракує слів, щоб розповісти про те, наскільки віддані люди працюють з нами, у нас відмінний командний дух, і це нам допомогло сьогодні, в той же час вітаю британців з тим, як вони боролися на цьому турнірі.

Якщо тренер Джо не проти, я розповім історію, як ми зустрілися з ним у Клівленді, я там мав коментувати, він був тренером. Коли ми побачилися то обговорювали справи ЄвроБаскета, ми домовилися, що будемо ділитися інформацією під час турніру, але так сталося, що ми стали суперниками в останньому турі першого групового турніру. Я хочу привітати колегу з тим, що він провів величезну роботу, щоб створити хорошу бойову команду. Зрештою, сьогодні ми влучили важливі кидки, які втримали нас на безпечній дистанції.

Я не знаю, що вам розповісти про другий раунд, це буде для всіх нас абсолютно новий досвід, для мене, помічників, для моїх гравців теж. Сьогодні може бути ще дуже багато варіантів відносно графіку виступу і наших майбутніх суперників. Як тільки ми будемо знати всі вихідні дані, ми займемося підготовкою, а гравцям слід трішки відпочити. Другий раунд для нас почнеться дуже швидко вже післязавтра, щойно ми грали цей поєдинок і вже зовсім скоро у нас чергове домашнє завдання. Але ми всі в захваті від нагоди продовжити цей турнір, заради цієї можливості вся команда пахала всі ці дні. Такою була наша мета, ми її досягли, і тепер ми спробуємо зробити наступний крок».

Гравець збірної Великобританії Кейрон Ечара:

«В першу чергу, хочу привіти збірну України з тим, що вони сьогодні провели чудовий поєдинок. У них дуже швидка, атлетична команда. Думаю, вони заслужили цю перемогу тим, як провели цей турнір, нажаль нам не вдалося продемонструвати свій ігровий максимум, тому ми припиняємо боротьбу».

Головний тренер збірної Великобританії Джо Пранті:

«Погоджуюся з Кейроном і приєднуюся до привітань українцям, тренеру Фрателло і всій команді. Вони сьогодні провели хорошу гру, власне, весь тиждень вони грали на високому рівні. Команда ставала краще по ходу турніру. Протягом всього матчу ми билися, ми намагалися зламати гру з самого початку матчу, але ривок суперника у другій чверті ми стримати не змогли. Ми билися і в другій половині, я пишаюся тим як ми вели цю боротьбу, я відчував як була наша команда заряджена, ми чинили тиск, ми намагалися провести більше атак, мені довелося проводити багато замін, ми робили все можливе, але зусилля збірної України перевершили наші».

Прес-конференція після матчу Великобританія – Україна
Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013