П’ятирічний стратегічний план UWW 2022-2026

20:50 | 12 ноября 2021
Оскільки United World Wrestling (Об"єднаний світ боротьби) переходить до іншого олімпійського циклу після успішного завершення Олімпіади в Токіо, він прагне зробити наступний великий крок.

Оскільки United World Wrestling (Об"єднаний світ боротьби) переходить до іншого олімпійського циклу після успішного завершення Олімпіади в Токіо, він прагне зробити наступний великий крок.

На Конгресі, який був проведений напередодні Чемпіонату світу серед юнаків до 23 років у Белграді, UWW оприлюднив свій п’ятирічний план розвитку виду спорту. Він визначив п’ять ключових напрямків, які будуть пріоритетними на наступні п’ять років.
Сфери, які були визначені після комплексної програми інформаційно-роз’яснювальної роботи:

жіноча боротьба цифрова трансформація залучення молоді пов’язані стилі імідж боротьби

Ці п"ять напрямків будуть пріоритетними на кожному старт 2022-2026 років. Організація впровадить систему відстеження прогресу. United World Wrestling надасть національним федераціям дорожні карти та ресурси, які мають на меті допомогти рухатися вперед разом.

Розширення та розвиток можливостей жіночої боротьби

Відповідно до орієнтації Міжнародного олімпійського комітету на гендерну рівність, UWW прагне створити оптимальне інклюзивне середовище для її досягнення. Жіноча боротьба та її розвиток є важливою частиною цієї програми.
З метою створити інклюзивність на спортивному та організаційному рівні, UWW аналізуватиме сфери, які можуть сприяти розвитку жіночої боротьби.
Головним пріоритетом UWW перед Олімпійськими іграми в Парижі є виявлення перешкод у розвитку жіночої боротьби та потенційних чинників, які можуть їх усунути. Він також планує поділитися надихаючими прикладами та запустити нагороди за досягнення жінок.
На спортивному фронті технічний комітет перегляне та адаптує методики тренувань, підготовить більше тренерів-жінок.

Сприяння цифровій трансформації

Завдяки цифровому підходу UWW створив новаторську систему, спрямовану на трансформацію спорту та організації за допомогою цифрових інструментів.
Залучення всіх зацікавлених сторін є важливим для досягнення цифрової трансформації з національними федераціями, комісіями і навіть борцями. Таким чином, UWW побудує універсальне розуміння цифрового підходу.
Буде сформована внутрішня команда, яка відповідатиме за встановлення цілей, підготовку зацікавлених сторін та посилення адаптації технологій на всіх рівнях.
Це буде величезний крок у розвитку цифрової культури, і за підтримки національних федерацій буде забезпечено навчання.

Залучення молоді

Оскільки майбутнє спорту лежить в руках молоді, UWW поставив своїм пріоритетом охоплення та залучення молоді до майбутнього нашого спорту. Цілі, визначені UWW, полягають у тому, щоб розробити шляхи залучення молоді, покращення молодіжних тзмагання.
Для цього UWW заохочуватиме більше шкіл мати програми з боротьби, надихатиме більше дівчат на боротьбу і навіть готуватиме міжнародні програми. Він також має на меті об’єднання через демонстрацію спільних цінностей, популяризацію історій молодіжної боротьби та створення молодіжних нагород.

Підтримка пов’язаних стилів

Враховуючи історію спорту, UWW охоплює багато різних стилів боротьби і прагне розвивати всі стилі під однією парасолькою.
Він також спрямований на встановлення кращих зв’язків, створюючи глобальний саміт UWW для всіх стилів.

Оновлення та зміцнення іміджу боротьби

UWW робив це раніше, і тепер настав час перейти на наступний рівень.
Величезну роль у просуванні відіграють національні федерації, і UWW підтримуватиме їх і намагатиметься розвивати нові партнерські відносини, щоб посилити новий імідж.
Хоча UWW не відставатиме від цих ініціатив, потрібні лише спільні зусилля для підтримки та активізації діяльності на регіональному та національному рівнях. Він запросив усі національні федерації регулярно надсилати відгуки та навіть ділитися ідеями, щоб зробити боротьбу кращим видом спорту.

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022