Відкриття спортивного залу з греко-римської боротьби

22:35 | 15 октября 2021
3 жовтня, в день святкування 650-річчя м.

3 жовтня, в день святкування 650-річчя м.Болехова та 30-річчя Дитячо-юнацької спортивної школи, відбулася грандіозна подія – урочисте відкриття спортивного залу з греко-римської боротьби.

Уже більше року спортивний зал відкритий для тренувань, тут організовують різноманітні змагання, але урочистого відкриття не було, його вирішили приурочити саме цим поважним датам.

Приміщення нового спортивного залу – це колишні шкільні класи з трудового навчання, які вже тривалий час не використовувалися за призначенням. А сьогодні – це сучасний спортивний зал, у якому для майбутніх чемпіонів облаштували роздягальню, санвузол та душову кабіну, придбали новітні спортивні мати для боротьби. І все це вдалося втілити в життя завдяки злагодженій роботі і меценатів, і батьків, і тренерів, і місцевої влади, і адміністрації Болехівського ліцею №1 «Академічний», і просто небайдужих, активних мешканців нашого міста. Кожен з них доклав чимало зусиль для відновлення приміщення, кожен вніс свою частку. Хтось підкинув гарну ідею, хтось допоміг матеріально, а хтось і фізично.

На відкриття спортивного залу завітав міський голова Іван Яцинин, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків та начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник. Іван Васильович подякував всім, хто доклав чимало зусиль до реконструкції даного приміщення та побажав вихованцям греко-римської боротьби великих успіхів у спорті та нових перемог. За сприяння та всебічну підтримку в розвитку популяризації греко-римської боротьби на Болехівщині міському голові вручили подяку Федерації з греко-римської боротьби в Івано-Франківській області. 

У режимі відеозвернення до присутніх звернувся олімпійський чемпіон, депутат Верховної ради України Жан Беленюк, який всіляко сприяв та всебічно підтримував розвиток греко-римської боротьби на Болехівщині. 

Відслужили молитву та освятили спортивний зал настоятель храму св. Параскеви УГКЦ отець Степан Витвицький, настоятель храму св. Жінок Мироносиць ПЦУ отець Іван Петрів та отець Іван Мирутенко. 

Грамотами та подяками за фінансову підтримку та допомогу будівельними матеріалами були відзначені спонсори, батьки та тренери. Але найбільше похвали звучало на адресу тренерів з греко-римської боротьби Рошка Володимира Володимировича, Кулака Руслана Сергійовича, Коновальчука Петра Мирославовича, Кашуби Дмитра Юрійовича. Саме вони поставили собі за мету зробити все можливе, аби створити для своїх вихованців кращі умови для занять. Адже для досягнення високих успіхів, найперше борці повинні мати достойні умови для підготовки. І цей новий спортивний зал - це велика перемога для наших дітей і їхнього майбутнього.  

Тож бажаємо нашим дітям отримувати максимум задоволення від занять спортом і звичайно перемог не тільки в спорті, але і у житті.

Джерело: https://bolekhiv-rada.gov.ua/news/main/6858-vidkrittja-sportivnogo-zalu-z-greko-rimskoyi-borotbi.html

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022