ЧУДОВЕ СВЯТО БОРОТЬБИ

10:25 | 12 марта 2018
10 березня в Крюківщині відбувся командний турнір серед юнаків на призи СК О. 10 березня в Крюківщині відбувся командний турнір серед юнаків на призи СК О. Невського. Так безкомпромісно й завзято можуть боротися тільки діти. Вісім команд і в кожній команді свої лідери! Сподобалася боротьба Захара Бартківа, якого тренує Максим Миколенко в «Школі спорту». Цілком дорослий, технічний, зібраний, думаючий борець Долинської школи, який нині тренується в Києві. Запам’яталися поєдинки за участю дітей Олексія Добровольського, Едуарда Крайнюка - Єгора Якушенка, Данила Нефьодова, Артема Шемета - борців клубу «Спарта». Талановиті діти тренуються в ДЮСШ Миронівки у Вадима Дриги - Артем Бєлов, Артем Ковальов, Ростислав Харченко, Кирило Яшкін. Є потенціал і в учнів ДЮСШ «Атлант» - Захара Годинського, Євгена Беленка, Дениса Писаревського. Є серйозні борці і в СК ім. Георгія Побідоносця (Круглик) тренер Михайло Лозовий - Олександр Цікаленко, Богдан Гонгалов. Вправну боротьбу продемонстрували учні Тячівської школи - Євген Поковба, Роман Довгей, Максим Ференці, Дмитро Петров (Ужгород), Адам Белоцький. Хлопців привіз діючий спортсмен, представник борцівської династії Болдижарів-Ковернюків, привітний хлопець - Богдан Ковернюк.  Вразила вольова, насичена прийомами боротьба й красиві перемоги учнів Дмитра Пикалова та Олександра Кузнєцова, а саме - Миколи Левченка, Андрія Пономаренка, Максима Скрипника, Владислава Покотила, Руслана Кищенка, Владислава Тихого, Єгора Мовчана, Антона Петрини, Ярослава Лаврова. Це не були сутички новачків! Вразило, що не один, а майже кожен борець з Крюківщини демонстрував прекрасну боротьбу в стійці і партері, а ще - бойовий дух! Хлопці йшли вперед і билися як воїни! В перемогах дітей, їхньому настрої відчувається шалена любов до справи своїх наставників. А ще неймовірна підтримка батьків, які стали ініціаторами й палкими фанатами греко-римської боротьби на Київщині. 
Дякуючи підтримці батьків та президента клубу О. Невського - Олександра Буряка, було влаштовано помост, місця для глядачів, призи для команд-призерів і он-лайн трансляція, дякуючи якій рідні й друзі з інших міст могли через інтернет бачити виступи своїх дітей!
Хочу подякувати Сергію Коротких, Григорію Васьківському, якого справедливо було відзначено, як кращого рефері турніру, а також Артуру Політаєву, Василю Симоненку та Олексію Калініченку за допомогу в організації та проведенні змагань. 
...Діти будуть рости, вчитися, набиратися досвіду. Їхні головні перемоги попереду. Друзі, у нас так багато сильних, здорових, талановитих хлопців! Хочеться, щоби юні мужчини, попри всі спокуси часу, не залишали боротьбу! І щоб в їхніх серцях не згас той шалений вогник до перемог, який своєю пристрастю та любов‘ю в них щодня розпалюють Дмитро Валентинович Пікалов та його однодумці! 
Маю засвідчити неспростовний факт - поки є такі фанати в Україні, як Пікалов, українці боротимуться й перемагатимуть! Автор: Олександр Пастухов


Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022