ЛІТНІ ЗМАГАННЯ

16:40 | 26 июля 2017
Вчора, з благословення Блаженнійшого Митрополита Онуфрія в спортивно-оздоровчому комплексі «Імперія», що під Києвом, відбулася ІІ-га Православна Спартакіада з греко-римської боротьби серед юнаків, присвячена 1029 річниці Святого Хрещення Київської Русі.
Вчора, з благословення Блаженнійшого Митрополита Онуфрія в спортивно-оздоровчому комплексі «Імперія», що під Києвом, відбулася ІІ-га Православна Спартакіада з греко-римської боротьби серед юнаків, присвячена 1029 річниці Святого Хрещення Київської Русі.
 
 
 
В змаганнях взяли участь команди з Київщини – Круглика, Миронівки, Владиславки, Новосілок, Крюківщини, Юхнів, Білої Церкви, м.Києва «Школи спорту», ДЮСШ «Атлант», «Спарти» а також м. Жмеринки, Решетіловки, Волновахи, с. Степанців, Черкаської області. Близько 120 юних учасників виходило на килим!
 
 
Перед початком змагань Блаженнійший Митрополит Онуфрій закликав юних борців не тільки займатися фізичним самовдосконаленням, а також, завжди пам’ятати про Господа Бога, щодня насичувати душу молитвами, займатися духовним розвитком. Тому справжню силу дає тільки Бог! Як зауважив ініціатор проведення змагань - голова «Союзу Православних Сил», президент ФГРБ Київської області Юрій Цікаленко, борець має зростати гармонійною, всебічно розвинутою особистістю! Старший тренер збірної Київської області, бронзовий призер Олімпіади в Атланті - Андрій Калашніков, закликав юних борців мати в серці віру в Бога, вірити у власні сили, багато тренуватись і досягти великих результатів в спорті! Заслужений тренер України Василь Тимофійович Берчук, також побажав учасникам здоров’я, терпіння та перемог. Від імені президента ФГРБУ Олега Кравченка, мені пощастило привітати дітей і вручити подяку Юрію Володимировичу Цікаленко за вагомий внесок у розвиток греко-римської боротьби в Київській області, підтримку борців та тренерів. Почесні гості отримали подарунки від «Союзу Православних Сил» та СК «Св. Георгія Побідонця»
 
 
А потім почалося найцікавіше! Діти виходили, йшли вперед і перемагали. Вразив арсенал прийомів початківців. Діти проводили кидки за руку, йшли в хрест і виконували завалювання чи скручування. Дехто намагався і проводив кидки через груди! Діти котили, тягнули заднім! Величезна заслуга у технічній і фізичній підготовці борців, безумовно, тренерів, які всі сили і досвід передають підопічним.
 
 
Переможцем ІІ-ої Спартакіади стала команда СК «Св. Георгія Побідоносця» с. Круглик, (тренер Михайло Лозовий). Відзначилися:
Данило Бабенко (29), Олександр Костюченко (31), Олександр Бобрецький (35); Єгор Мазніченко (36); Олексадр Цікаленко (41); Володимир Проценко (70).
Друге місце виборола команда з Миронівки, (тренери О.Г.Орлюк, В.В.Дрига, О.В.Лозовий), третє місце здобула команда зі Жмеринки (тренери В.В. Хлібойко, Ю.В.Хлібойко, П.Машкевич та Д.Задачін).
 
Приз «За волю до перемоги» отримав Олександр Костюченко (тренер М.В.Лозовий), який у фінальному поєдинку зумів вирвати перемогу у борця з Миронівки, а «За найкращу техніку» приз отримав призер Чемпіонату Європи серед молодших юнаків Олександр Яковлєв (тренер А.Ю.Суровягін та В.В.Лозовий).
 

 
В Церемонії нагородження призерів змагань взяв участь старший тренер юніорської збірної України – Віктор Вікторович Лозовий. Переможці змагань отримали календарі від ФГРБУ, призерів було нагороджено медалями, грамотами та цінними подарунками.
 
Від імені ФГРБУ, хочеться привітати юних борців, які в той час, коли їхні друзі відпочивають в таборах, на пляжах чи у бабусь, виходили на килим і вчилися перемагати. Щиро дякуємо Блаженнійшему Митрополиту Онуфрію за візит – увагу до дітей, дитячого спорту, підтримку юних борців! Здорові діти – щасливе майбутнє країни! Ми дякуємо Юрію Володимировичу Цікаленко за любов до боротьби, безцінну підтримку борців та розвиток боротьби в Київській області!
 



илтт
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022