ДЯКУЄМО ЗА ПРОФЕСІОНАЛІЗМ!

10:40 | 24 июля 2017
 
Життя спортсменів це завжди переїзди, перельоти, зміна континентів, часових поясів, країн, віз, терміналів, і власне, самих документів, які дозволяють вільно пересуватися світом! Незважаючи на деякий ажіотаж серед громадян пов"язаний із заміною закордонних документів на паспорти нового зразка, борці були приємно вражені чіткою роботою та якісним обслуговуванням співробітниками паспортного сервісу ДП "ДОКУМЕНТ", що розташований на Печерську. Нам навіть здалося, що деякі українці, інколи, ментально не зовсім готові адекватно сприймати сервіс нового рівня! Деяким відвідувачам, як це не прикро було спостерігати, хочеться, як за радянських часів сваритися, щось вимагати, когось обвинувачувати. Словом, вилити негатив. Але, як ми переконалися, для вирішення будь якого питання, достатньо з посмішкою, ввічливо звернутися до спеціаліста! Лілія Харченко, консультант на ресепшині, радо підкаже і дасть конкретні відповіді на всі запитання. Готовий прийти на допомогу клієнту і Тимур Слободенюк. Чітко оформлює документи Юлія Станкевич. Взагалі, всі дівчата працюють зосереджено, кваліфіковано, а головне - легко! З посмішкою! Надають, справді, Європейський сервіс. 

По суті молода команда професіоналів - випереджає час! Вони вже створюють нам красиве майбутнє! Зараз і сьогодні! Робити документи - приємна процедура! Паспорт - візитівка Держави! Забудьте про нерви й волокиту! Дякуючи роботі та людському ставленню спеціалістів центру, іх щирому бажанню допомогти, геть забуваєш про паперові клопоти! Виходиш із хайтекового приміщення Паспортного Сервісу, із почуттям радості, внутрішнього підйому, і, будете здивовані - гордості за свою Державу! Якість послуг наче трохи не відповідає оточуючій дійсності! Не може в нас все бути так гарно! Коли виходиш на двір, виникає відчуття, що серед білого дня в рідному Києві, опинився в офісі якоїсь Європейської країни. І, раптом, розумієш, що ти ВДОМА! Ти вже ЄВРОПЕЄЦЬ! І на душі стає так приємно!!! Згадуються слова Кузьми - Україна починається з тебе!
Від імені АСБУ, від імені всіх борців, тренерів та спортсменів, ми щиро дякуємо колективу Паспортного Сервісу ДП "Документ" за добре, "нереально" душевне та професійне ставлення до своїх співвітчизників! 

Дякуючи обслуговуванню цих прекрасних молодих людей, повертатися додому після закордонних відряджень багатьом спортсменам буде ще приємніше! І, можливо, хтось із українців, після знайомства та спілкування із вами - дорогі "паспортисти", відкине бажання залишити рідну землю назавжди...
 
 
Автор: Олександр Пастухов


илтт
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022