ЮНІОРИ ПОВЕРНУЛИСЯ ДОДОМУ

08:55 | 04 июля 2017
Вчора ввечері на всіх фанатів боротьби, і, власне, на юніорську команду Віктора Лозового, яка ледь не зачепилася за трійку найсильніших в Європі, чекала яскрава, красива, незабутня зустріч в Борисполі з телебаченням, квітами, оплесками зустрічаючих!!! Нам дуже хотілося, щоб Парвіз насібов, Ельмар Нуралієв, Владлен Козлюк і йнші борці збірної, відчули себе в цей вечір справжніми героями! На яких справді чекали! Не уявляєте, як було приємно, коли до нас підходили люди і цікавились: "А кого зустрічають?" І ми з гордістю сповіщали - БОРЦІВ!
 
Одним з перших з"явився старший тренер юніорської збірної Віктор Лозовий. Віктор Вікторович поділився з журналістами враженнями від виступів українців. Наставник юніорів переконаний, що Михайло Ступін (55) і Дмитро Кременєв (120) могли відборотися краще. Тим більше Ступіну, пощастило із жеребкуванням! Якби Кременєв здобув перемогу, наша збірна гарантовано би зачепилася за медалі!
 


 
Борці старалися! Насібов, як, до речі, Віктор Лозовий і прогнозував, довів, що він - найсильніший в Європі! Міг стати чемпіоном і Нуралієв! Не вдалося здолати потужного фіна Козлюку. На думку фахівців, Владлен також мав боротися у фіналі! Неймовірну силу духу і характер продемонстрував Олександр Грушин! Грушин хотів і міг бути з медаллю! Він йшов вперед, а цього не помічали! Якби Грушину вдалося провести результативну атаку все б стало на свої місця! 

Не будемо лаяти суддів, але вони відверто не бажали, щоб перемогу здобув наш борець.

Заслужений тренер України Микола Єларінов, обняв Віктора Лозового і, як брату, подякував за результат! Микола Сергійович знає, як важливо, грамотно підвести борця до серйозного страту!

Дорогі хлопці, дякуємо вам за красиву боротьбу! Дякуємо за медалі! Хотів сфотографувати Олександра Грушина, але він сором"язливо опустив очі і втік! Саня, ти старався, йшов вперед, змагався, як воїн! Парвіз Насібов так вболівав за тебе, що зірвав голос! Ти не взяв медаль, але знай, вся Україна бачила, як ти прагнув перемоги! Ми пишаємося тобою!

Від імені ФГРБУ, тренерів, батьків, вболівальників, друзів, ми дякуємо нашим борцям за боротьбу! Ми дякуємо старшим тренерам юніорської збірної Віктору Лозовому та Яшару Насірову за плідну співпрацю! 

Ми дякуємо журналістам каналів "Київ", "Х-SPORT", "ICTV". Дякуємо маркетологу ФГРБУ - Олені Башкатовій за організацію зустрічі! 
 

Звісно, нашому дорогому президенту - Олегу Миколайовичу Кравченко, який, як завжди, завчасно подбав про всіх!

Нам щиро хотілося підтримати призерів! Подарувати їм часточку тепла, любові, вдячності за їх несамовиту, віддану працю!!! За їхню технічну, вольову, завзяту боротьбу! За прекрасний результат! Попереду Чемпіонат Світу! Так тримати!
 

 



илтт
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022