РОБОЧА ЗУСТРІЧ

09:55 | 23 июня 2017
    Вчора до офісу президента ФГРБУ - Олега Кравченка завітала дружня команда Харківського обласного осередку ФГРБ, який очолює невтомний ентузіаст Сергій Рутенко.
 
 
Вчора до офісу президента ФГРБУ - Олега Кравченка завітала дружня команда Харківського обласного осередку ФГРБ, який очолює невтомний ентузіаст Сергій Рутенко. Разом з Рутенко приїхали і його однодумці - Євген Буряк та Ігор Лєускій. Команда надала відео та фотозвіт про проведення у Харкові "Шкільних Ігор". Колишні борці мріють і все роблять для того, щоб надати Турніру статусу міжнародного. Для того, щоб правильно вирішити "ПИТАННЯ" Харкова, зауважив Олег Кравченко, потрібно знайти спільну мову з діючим президентом Харківської ФГРБ Юрієм Тімченко. Юрій Леонідович йти на компроміс і миритися з Рутенко не готовий. Від цього протистояння, насамперед, страждає боротьба! Страждають діти! Адже у змаганнях, які організовує команда Рутенка, вихованці Тімченка та Болдова, за принциповим рішенням наставників, участі не беруть! Ми всі розуміємо, що так бути не повинно! 
Під час засідання, генеральний секретар АСБУ у Європі Діна Харенко з увагою вислухала ентузіастів і пообіцяла посприяти ім у просуванні їхніх ідей та задумів. Рутенко дав зрозуміти, що хоче одного - розвивати й відроджувати греко-римську боротьбу на Харківщині! Він просить про одне - не заважати йому це робити! Лист Віталія Волошина в якому він зазначив, що юридично, розвитком боротьби в Харкові, може займатися тільки організація Ю.Л. Тімченка, негативно вплинув хід пректів, що хотіли реалізувати борці "Осередку". Дякуючи втручанню Олега Миколайовича Кравченко, ситуацію вдалося владнати. 

Сергій Рутенко наголосив, що мета його команди - забезпечити якісно новий формат проведення змагань! Слід віддати належне його друзям! Вони вміють творити СВЯТО! 

...Якби хотілося, щоб ДОСВІД ЮРІЯ ТІМЧЕНКА ЗДРУЖИВСЯ З КРЕАТИВНІСТЮ КОМАНДИ РУТЕНКА! Від такого мужнього, можливо, непростого, але, безперечно, мудрого рішення БОРОТЬБА ХАРЬКОВА, НАРЕШТІ БИ, ЗАЗНАЛА МИРУ ТА СПОКОЮ! Чи буде так? Покаже час. Рутенко готовий до компромісу! І ми не вправі чинити перепони ентузіастам які розвивають, і професійно відроджують інтерес до нашого унікального виду спорту!  Будь ласка, ПОТИСНІТЬ РУКИ! МИ Ж БОРЦІ!
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022