ПРО ПИШКОВИХ І НАУКУ ПЕРЕМАГАТИ...

10:25 | 20 июня 2017
  На Чемпіонаті України в Житомирі брати Євген (75) та Дмитро (80) ПИШКОВИ проявили характер, продемонстрували неперевершену техніку, стали ЧЕМПІОНАМИ, і здобули право боротися на Чемпіонаті світу в Парижі! БРАТИ заслужено перемогли, і всі вболівальники, спеціалісти, бачили, наскільки це було важко.
 
На Чемпіонаті України в Житомирі брати Євген (75) та Дмитро (80) ПИШКОВИ проявили характер, продемонстрували неперевершену техніку, стали ЧЕМПІОНАМИ, і здобули право боротися на Чемпіонаті світу в Парижі! БРАТИ заслужено перемогли, і всі вболівальники, спеціалісти, бачили, наскільки це було важко. Зокрема, подужати досвідченого, талановитого борця із Запоріжжя - Миколу ДАРАГАНА, Євгену Пишкову було вкрай непросто! Дараган легко, вправно рухався, професійно змінював напрямок атак, десь нагадав Беленюка у вирішальному поєдинку з Шишманом. Борці, так само, вивчили один одного під час зборів, так само (як і Беленюк з Шишманом) знали слабкі місця й сильні сторони один одного. Піднирнути у корпус Пишкову не вдавалося. Дараган очікував на цю дію. Але при цьому, що зробив Пишков на заключних секундах поєдинку?! Він, пішов в атаку, пішов на загострення, і провів чистий кидок через груди з захватом руки і тулуба. Завадили правила Євгену Пишкову провести ефективний прийом? НІ! Завадив суперник, який читав наперед всі його спроби та випади - НІ! Так може, річ не в правилах?! Хто, перепрошую, відміняв захвати? Хто відмінив атаки? Хто заборонив прийоми в стіці?!!! ХТО, ПОЯСНІТЬ, врешті, заборонив ризик і СИЛУ ДУХУ? Міжнародна федедарація боротьби?! Артур Дзігасов? Чи може Олександр Петрович Камач видав документ, який забороняє борцям боротися й перемагати? Звісно, це повна нісенітниця! БОРЕЦЬ ПОВИНЕН ПЕРЕМАГАТИ ЗА БУДЬ-ЯКИХ ПРАВИЛ! ЗА БУДЬ-ЯКИХ СИТУАЦІЙ! І те що зробив, Євген Пишков за сім секунд до гонгу - це і є БОРОТЬБА, яку всі ми з вами любимо і хочемо бачити! Своєю перемогою Пишков довів, що потрібно багато працювати і вірити у себе! В тебе завжди є шанс на перемогу!

Дмитро Пишков (80) вистояв в поєдинку з талановитим борцем із Тернополя - Андрієм Антонюком. Перевага Дмитра не була аж такою беззаперечною. Спеціалісти сподівалися на перемогу переспективного, технічного Антонюка. Однак перебороти досвідченого і фізично сильного суперника Андрію не поталанило.

Ми не знаємо, що буде у Франції. Але наразі, ми маємо створити належні умови борцям для підготовки до Чемпіонату світу! Зробити ВСЕ МОЖЛИВЕ, для того, щоб збірна України підготувалася до змагань належним чином! Знаю, як переживає Дараган. Знаю, як засмутився Антонюк. Не може не переживати Беленюк. І тим не менше, МУЖЧИНИ, ПОТРІБНО БРАТИСЯ ДО РОБОТИ! Від атмосфери в команді, від стосунків між вами залежить результат в Парижі. Потрібно відтворити атмосферу підготовки до Лас-Вегасу!

Попереду збір в Заросляку. Карпати сповнять вас цілющою, благодатною силою РІДНОЇ ЗЕМЛІ! Успіхів, вам!
 
Автор: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022