НАГОРОДЖЕННЯ НАЙМОЛОДШИХ. "ШКІЛЬНІ ІГРИ - 2017"

10:25 | 02 июня 2017
В рамках командної першості, яку на найвищому рівні, організував Харківський обласний осередок ФГРБУ, відбулися змагання початківців.
В рамках командної першості, яку на найвищому рівні, організував Харківський обласний осередок ФГРБУ, відбулися змагання початківців. Боротьба юних борців підкорила всіх! Так шалено битися за перемогу, вміють тільки діти! 

Звісно, це тільки початок. Комусь із учасників бракувало досвіду. Хтось не вмів якісно провести кидок... Головне - ДІТЯМ ПОДАРУВАЛИ ПРЕКРАСНУ МОЖЛИВІСТЬ ВІДЧУТИ СЕБЕ ДОРОСЛИМИ АТЛЕТАМИ! Борцям приємно, що їхню працю гідно відзначили. Таке ставлення до дітей, ще більше змотивує майбутніх чемпіонів. Після такого нагородження, у кожного призера залишиться бажання знову вийти на килим і довести собі, що ти - найкращий! Кожний борець, що виходив на килим, всі свої сили, злість, рішучість, віддавав заради перемоги! І ця шалена боротьба викликала захоплення! Хто програвав щиро плакав. Сергій Петрович Безпаленко з батьківською теплотою заспокоював програвших. Їхні перемоги попереду! 

А з якою швидкістю переможці вибігали на п"єдестал... Коли їм вручали дипломи та подарунки, борці почувалися справжніми героями! Неможливо передати радість тат, мам, бабусь за своїх талановитих діточок.

Від імені ФГРБУ, учасників, тренерів, батьків висловлюємо щиру вдячність команді "Осередку" за організацію грандіозного Свята Дитячого спорту! Після проведення змагань серед юнаків на такому рівні, проводити Чемпіонати країни серед чоловіків, в напівтемних залах, без інтернету, без трибун - НЕПРИПУСТИМО! 

Дуже б хотілося, щоб наступного разу в цих змаганнях взяли участь і вихованці інших спортивних шкіл Харкова. А на "ШКІЛЬНІ ІГРИ 2018" приїхало ще більше команд! Ми не маємо права ДІЛИТИ БОРОТЬБУ! Тому, що розвиток нашої справи, якщо ми будемо ділити дітей на "твої-мої", а наші амбіції та інтереси на "ми-вони", в результаті постраждає.
 
В НАС Є ОДИН ІНТЕРЕС - МАЙБУТНЄ УКРАЇНСЬКОЇ БОРОТЬБИ! Сергій Рутенко зі своїми однодумцями створюють це майбутнє вже сьогодні! І не помічати старань команди ентузіастів, ігнорувати їхні зусилля, а тим більше - чинити перешкоди людям, які люблять боротьбу і все роблять для її популяризації та розвитку, на мою думку, щонайменше - несправедливо.
 


Автор: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022