ЧЕРКАСОВА ПРИНОСИТЬ ЩЕ ОДНУ НАГОРОДУ ЗБІРНІЙ

07:55 | 06 мая 2017
У сербському місті Нові-Сад пройшли вирішальні сутички четвертого дня чемпіонату Європи з боротьби, за підсумками якого скарбничка збірної України поповнилася ще однією медаллю.
У сербському місті Нові-Сад пройшли вирішальні сутички четвертого дня чемпіонату Європи з боротьби, за підсумками якого скарбничка збірної України поповнилася ще однією медаллю.
 


 
У жіночих змаганнях вагової категорії до 69 кг українка Алла Черкасова вийшла в бронзовий фінал. 
 
В першій сутичці Алла перемогла чемпіонку світу з Німеччини. В другому колі призерку Європи із Австрії. І в поєдинку за вихід у фінал з призеркою Олімпіади в Ріо - Марією Мамашук з Білорусі, Алла на останніх секундах серйозно травмувала коліно. Її виступ у бронзовому фіналі до останньої хвилини був під сумнівом. Алла навіть залишилася на обід в тренувальному залі, щоб не перевантажувати коліно. Завдяки сильному характеру українка, здолавши біль, вийшла боротись з досвідченою борчинею із Туреччини. Сутичка була дуже напруженою. На початку турчанка повела у рахунку. На останній хвилині Алла пішла уперед, здолалавши себе - провела декілька результативних атак і здобула перемогу!

Весь зал оплесками в голос кричав: "Україна! Найкраща!" 

Як повідомив тренер та чоловік Алли - Олексій Мельник, його прекрасна дружина сьогодні святкує День народження. Алла подарувала не тільки бронзову нагороду для України, для своєї команди та для свого синочка Ігорка, не тільки прекрасні емоції всім нам, а й чудовий подарунок для своєї родини.

Від імені АСБУ, ФГРБУ, від імені тренерському штабу ми вітаємо Аллу з Днем народження! Бажаємо їй швидкого одужання та нових перемог.
 
 
P.S. Відразу після церемонії нагородження, президент Запорізької обласної ФГРБ - Євген Олександрович Чертков, був настільки вражений силою волі Алли Черкасової, незламністю її духу, що вручив їй грошову премію з нагоди перемоги та Дня народження. "Чоловіки мають брати з тебе приклад", - зауважив метр, вітаючі українку.

Ще одну бронзу у цій ваговій категорії виграла француженка Селену Фанта Лароке, срібло дісталося білорусці Марії Мамашук, а золото – у росіянки Анастасії Братчиковой.

Раніше українські дівчата вже вигравали для нашої команди, а от і дні змагань для «синьо-жовтої» збірної виявилися невдалими.
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022