Борцівська прем"єр-ліга та ногородження найкращих

21:25 | 23 марта 2017
У Києві відбулася презентація Борцівської прем"єр-ліги – елітного клубу борців, куди щорічно будуть включати кращих представників греко-римської боротьби за підсумками року.
У Києві відбулася презентація Борцівської прем"єр-ліги – елітного клубу борців, куди щорічно будуть включати кращих представників греко-римської боротьби за підсумками року.

Першими членами прем"єр-ліги стали:
срібний призер чемпіонату світу 2015 в Лас-Вегасі Армен Варданян, бронзовий призер чемпіонату світу 2015 в Лас-Вегасі і срібний призер Європейських Ігор 2015 в Баку Димитрій Тимченко, бронзовий призер чемпіонату світу 2015 в Лас-Вегасі і срібний призер чемпіонату Європи 2016 в Ризі Олександр Чернецький, бронзовий призер чемпіонату Європи 2016 в Ризі Дмитро Цимбалюк  срібний призер Європейських Ігор 2015 в Баку, чемпіон світу 2015 в Лас-Вегасі, чемпіон Європи 2016 в Ризі і срібний призер Олімпійських Ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро Жан Беленюк.
Всі п"ять членів Борцівської прем"єр-ліги були нагороджені ексклюзивними срібними перснями.
 

Нагорода являє собою кільце, виготовлене з чистого срібла. З одного боку нагороди зображений спортсмен-переможець, як символ перемоги та тріумфу. Прообразом цього зображення стала фотографія одного з найтитулованіших українських борців - дворазового Олімпійського чемпіона Олександра Колчинського, яка була зроблена після переможної фінальної сутички Олександра на Олімпіаді в Москві в 1980 році.
 

На верхній стороні персня зображена боротьба двох спортсменів, коли один з борців намагається отримати чисту перемогу на туше - притиснути суперника лопатками до килима, а той у положенні мосту намагається уникнути прикрої поразки. Ця картина найкраще розкриває філософію греко-римської боротьби. Адже і в безнадійній ситуації спортсмен може вийти з небезпечного становища і здобути перемогу. Ця сутичка демонструє основний принцип боротьби - ніколи не здаватися і борись до кінця!

"Обличчя" нагороди обрамляє назва ліги – "WRESTLER"S PREMIER LEAGUE". З іншого боку зображено герб України та рік нагородження. З внутрішньої сторони виконане гравірування з прізвищем спортсмена, який нагороджується, і порядковим номером кільця.
 
Під час церемонії нагородження на єкрані були продемонстровані найзахопливіші та найяскравіші кадри з переможних сутичок наших чемпіонів. 

"Хочу відзначити, як на задньому фоні на відео було видно, як під час сутичок за нас переживали і нервувалися тренери. Всі наші медалі – це не тільки заслуга спортсменів, але і тренерів, які вкладають всю працю в нас. Ми відчуваємо їх підтримку, тому хочу висловити подяку їм, нашому президенту Олегу Кравченко, всій команді і всім, хто допомагав нам. Впевнений, що ми принесемо дуже багато медалей для нашої країни", - зазначив на нагородження Жан Беленюк.

Наставники збірних України різних вікових груп також були окремо відзначені та нагороджені значками WPL.
 

"Спасибі організаторам, дякую нашому другу, Олегу Миколайовичу Кравченко. Сподіваюся, у нас ще багато перемог попереду. Спасибі за організацію чудового свята, я, згадуючи кращі моменти минулого року, тут на сцені спітнів більше, ніж на тренуванні", - заявив зі сцени головний тренер збірної України з греко-римської боротьби Артур Петрович Дзигасов.

Також на церемонії нагородження срібними кулонами були нагороджені кращі спортсмени молодіжної команди:
Владислав Вороний, Ярослав Фільчаков, Андрій Гладких, Жора Абовян, Парвіз Насибов, Артем Матяш Владлен Козлюк.

Кожен кулон виконаний з чистого срібла, у вигляді взуття для боротьби. Ця взуття - є символом стійкості борця. Його незламності і рішучості на килимі, міцності його стійки і успіху атаки. Саме в борцовках спортсмен робить кроки до перемог. На бічній стороні абревіатура ліги.

Спеціальні значки WPL були вручені кращим кадетам:
Владиславу Кузько, Дмитру Васецкому Дмитру Мірошнику.
Представник TM "Parimatch" Вадим Місюра привітав борців із заслуженими нагородами і подякував тренерам за високопрофесійну роботу.
 
 
"Греко-римська боротьба - це той вид спорту, який потребує особливої уваги з боку держави та представників соціально-відповідального бізнесу. Мені приємно, що наші борці гідно представляють Україну на міжнародній арені, сприяють позитивному іміджу нашої країни в світі. Я дякую спортсменів і тренерів за працю, бажаю Вам успіхів і лише перемог ".
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022