МЕГА-ЗАХІД В КРЕМЕНЧУЦІ

14:55 | 25 февраля 2017
В четвер у місті Кременчуці відбувся наймасштабніший майстер-клас з греко-римської боротьби для дітей за участю найкращихих борців України.
В четвер у місті Кременчуці відбувся наймасштабніший майстер-клас з греко-римської боротьби для дітей за участю найкращихих борців України. У заході взяли участь призер Олімпійських Ігор в Ріо Жан Беленюк, призер ЧС Дімітрій Тімченко, призер ЧЄ Дмитро Цимбалюк, призер Європейських Ігор Дмитро Пишков, призер ЧЄ U-23 Ярослав Фільчаков, чемпіон національних та міжнародних змагань - Євген Савета, Євген Пишков, Дмитро Кременєв, Чемпіон світу серед кадетів Олександр Грушин.
 


 
Досвідчені борці під керівництвом штатного тренера збірної команди Яшара Насірова продемонстрували дітям якісну розминку. Борець має бути універсальним атлетом. Фільчаков, брати Пишкови показали красиві акробатичні вправи без яких неможливо уявити жодного титулованого майстра килиму. 
 


 
В основній частині гості поділилися з нашою зміною своїм досвідом та виконали найулюбленіші прийоми. Дімітрій Тімченко наполягав на тому, що потрібно не тільки до автоматизма відточувати прийому, а й вміти комбінувати їх, аби повністю дезорієнтувати суперника під час проведення атаки. Жан Беленюк зізнався, що маленьким він не зовсім розумів тренера, який казав, що ноги в боротьбі відіграють не менш важливу роль ніж руки. Але будь яка дія розпочинається з правильної та чіткої роботи ніг, якщо ноги відстають - атака не вдасться. І ще Жан зауважив, що слід вводити суперника в оману - починати прийом в одну сторону, а закінчувати - в протилежну.
 


 
Можливо юні спортсмени не встигли за годину збагнути всі премудрості боротьби від наших чемпіонів, але головне вони зрозуміли, що на килимі треба постійно мислити. А наприкінці майстер-класу діти змогли поспілкуватися зі своїми кумирами, зробити з ними селфі та взяти автографи. В залі царювала надзвичайно легка, дружня атмосфера.
 


 
Від імені всіх учасників заходу, всіх дітей, тренерів, батьків, ми щиро дякуємо нашим борцям, які завжди, як зазаначив Беленюк, братимуть участь в подібних зустрічах. Адже такі заходи сприяють популяризації нашого виду спорту.
 


 
А ще хочеться висловити щиру подяку злагодженій команді Кременчука, та особисто - почесному президенту ФГРБ в Полтавській області - Олегу Юрійовичу Сазонову за чудове і незабутнє для дітей БОРЦІВВСЬКЕ СВЯТО!
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022