ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: ЗАПРОШУЄМО ЗМІ!

07:10 | 25 февраля 2017
Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас на прес-конференцію присвячену Саме ці змагання розпочнуть новий олімпійський сезон, і саме українські вболівальники зможуть першими побачити на килимах нову генерацію українських та іноземних борців.
Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас на прес-конференцію присвячену Саме ці змагання розпочнуть новий олімпійський сезон, і саме українські вболівальники зможуть першими побачити на килимах нову генерацію українських та іноземних борців.
 

Прес-конференція відбудеться у середу, 1 березня 2017 року за адресою м. Київ, вул. Еспланадна, 42, на 2 поверсі в конференц-залі Міністерства молоді та спорту України. Початок о 12:00.
 
Учасники прес-конференції:
Президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв; Перший віце-президент Асоціації спортивної боротьби України Олег Кравченко; Президент Київської міської Асоціації спортивної боротьби України, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України Ростислав Щокін; Державний тренер з вільної боротьби Носадчий Едуард; Головний тренер збірної України з вільної боротьби  Руслан Савлохов; Головний тренер збірної України з жіночої боротьби Володимир Євонов; Головний тренер з греко-римської боротьби Артур Дзігасов; видатні тренери та титуловані спортсмени.
Започаткований ще у 1994 році, турнір швидко зарекомендував себе, як яскраві та безкомпромісні змагання. Щороку до Києва приїжджають найсильніші борці з усього світу. А завдяки надпотужному складу учасників Київський міжнародний турнір швидко здобув славу «Малого чемпіонату світу».

За двадцять років стіни Палацу спорту бачили перемоги і поразки майже всіх легендарних борців сучасності. Серафим Барзаков, Ельдар Куртанідзе, Сагід Муртазалієв, Намік Абдуллаєв, Том Еріксон, Артур Таймазов, Бесік Кудухов, Ірбек Фарнієв, Хаджімурат Гатцалов, Сослан Кцоєв, Станка Златева, Керол Хьюн - ось далеко не повний перелік учасників та переможців турніру. А честь жовто-синього прапору в різні роки, гідно захищали наші прославлені борці Ельбрус Тедеєв (шестиразовий переможець турніру), Заза Зозіров (п’ятиразовий переможець), Євген Буслович, Ірина Мерлені, Василь Федоришин, Андрій Стадник, Тетяна Комарницька, Жан Беленюк, Валерій Андрійцев та багато інших.
 
Вже традиційно для вітчизняних атлетів турнір стане одним з етапів відбору до чемпіонату Європи, який в відбудеться в Сербії.
 
Очікується, що позмагатися за головні призи до столиці України приїде близько чотирьохсот найсильніших борців з усіх континентів нашої планети, і всі вони традиційно хочуть саме на київському килимі перевірити власні сили напередодні чемпіонату Європи! Попередньо свою участь вже підтвердили команди з 21 країни, серед яких найсильніші борцівські держави США, Іран, Азербайджан, Грузія, Вірменія. Так вже остаточно підтверджена участь двох Олімпійських чемпіонок з вільної боротьби – американки Хелен Маруліс та Еріки Вейбе з Канади.
 
На прес-конференції ви отримаєте акредитацію на турнір, де матимете чудову нагоду поспілкуватися з ветеранами української вільної та греко-римської боротьби, олімпійськими чемпіонами, тренерами та керівниками Асоціації спортивної боротьби України. Запрошуємо Вас долучитися до найяскравішого свята спортивної боротьби, яким може похвалитися наша держава.

УВАГА! Акредитація на турнір для представників ЗМІ є обов’язковою! У запиті на акредитацію слід зазначити ім’я журналіста фотографа чи оператора, котрі його супроводжуватимуть, зазначити назву видання/телеканалу. Наявність бейджа дозволить безперешкодно пересуватися по території спортивної арени і надасть вільний доступ для всіх гостей турніру. 

З питань акредитації звертатись: E-mail: ukrwrestling@gmail.com  +38067 352 44 79  Асоціація спортивної боротьби України.

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022