ФІНАЛИ ТУРНІРУ ТРУХІНА (ВІДЕО)

20:25 | 01 февраля 2017
Тиждень тому завершився традиційний турнір, пам"яті Євгена Трухіна.
Тиждень тому завершився традиційний турнір, пам"яті Євгена Трухіна. Зараз ми можемо згадати найяскравіші моменти цих змагань та переглянути фінальні двобої.  
Фінал-50: Лисюк-Деляну
 
Рівну боротьбу продемонстрували обидва борці. Борець з Молдови - Артем Деляну під час поєдинку не провів жодної атаки. Втім, і борець з Житомира також не наважувався ризикувати. Не зовсім переконлива перемога Сергія Лисюка за останньою дією.
 
 
Фінал 55: Ступін-Гребенча
 
З перших секунд сутички борець із Запоріжжя  Михайло Ступін впевнено заволодів ініціативою, постійно рухався вперед, відвойовуючи простір, своєю активністю не залишив жодного шансу супернику з Молдови Сергію Гребенчі. Впевнена дострокова технічна перемога українця в першому періоді.
 

Фінал-60: Куценко-Курочкін 
 
Впевнену перемогу в цьому фінальному двобої здобув Антон Куценко. Як зізнався після поєдинку борець із Миколаєва Ігор Курочкін, боротися з Антоном було складно, Куценко сильний та технічний борець.
 

Фінал-66: Батаєв-Кулик 
 
В цьому фіналі борцю з Миколаєва Юрію Батаєву не вдалося переїграти харків"янина Андрія Кулика. Хоча Батаєв не поступався у бажанні виграти та активності, однак Кулик зумів здобути перевагу і утримати її.
 
 
Фінал-74: Абдуразаков-Уточкін
 
Дуже хотів здобути перемогу в цьому напруженому поєдинку Адам Абдуразаков, однак провести ефективну атаку Курочкіну він так і не зумів. Курочкін в першій половині навпаки грамотно спрацював на контратаці, влучно зловив момент і по інерціїї провів кидок за руку голову. Абдуразаков весь час йшов уперед, намагався увірватися в тулуб суперника, але Артемій повністю контролював всі спроби Адама. Декілька разів Адам небезпечно зпрацював головою і був справедливо покараний арбітром. В той же час, коли некоректно відповів Уточкін - два бали отримав борець з Київщини.

Взагалі, слід віддати належне арбітру цієї зустрічі - Вьюгару Рагімову. Рагімов відсудив цей фінал грамотно, а головне - чесно. Якби Рагімов на останній хвилині покарав Уточкіна за уникання боротьби і дав Абдуразакову ще бал за активність, (цей бал не врятував би Абдуразакова), але однозначно, ще більше підняв би авторитет молодого судді, талановитого борця - Вьюгара Рагімова. Треба зазначити, що всі зустрічі Рагімов відсудив бездоганно та кваліфіковано.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022