ТУРНІР ЄВРОПЕЙСЬКОГО РІВНЯ!

19:55 | 26 декабря 2016
Вихідними в світлому залі манежу ШВСМ на Березняках відбулося грандіозне Свято дитячого спорту - Відкритий турнір з греко-римської боротьби серед юнаків присвячений пам"яті ЗТУ - Миколи Фетісова.
Вихідними в світлому залі манежу ШВСМ на Березняках відбулося грандіозне Свято дитячого спорту - Відкритий турнір з греко-римської боротьби серед юнаків присвячений пам"яті ЗТУ - Миколи Фетісова. Понад 400 дітей з усіх куточків України, а також борці з Молдови та Білорусі приїхали до Києва помірятися силами. В суботу пройшла особиста першість, а в неділю боролися команди. На думку багатьох суддів і тренерів, командні змагання - це зовсім інша атмосфера та енергетика. Тіж самі борці під час командних баталій поводилися по-іншому. Кожен борець переживав за результат, розумів, що від його виступу залежить успіх всієї команди. Серед учасників 2003-04 р. н. перемогу здобула команда Віктора Гайдукука (м.Конотоп), яка перемогла збірну "Школи спорту" м. Київ, а серед борців 2005-06 р.н. в напруженій битві з командою Білорусі (м.Ліда) перемогу здобули вихованці "Школи спорту".
 

Ці змагання стали яскравими проводами 2016 року! Організатори врахували все - знайшли світлий, просторий зал. Змагання будь-якого рівня, переконаний директор "Школи спорту" Олександр Пятишкін, в ХХІ столітті ми не маємо морального права проводити у напівтемних, холодних, не пристосованих для вболівальників залах. Борці заслуговують на повагу! Класики не є гіршими за боксерів чи дзюдоістів. За глядачів подбав особисто Олександр Петренко - для батьків та гостей замовив складні трибуни. Про килими, а турнір проходив на трьох сучасних килимах, слід сказати окремо. Оперативно відреагував на листа організаторів з проханням надати килими Нельсон Гайріян. Все зробили аби не зірвати захід співробітники ФГРБУ - Віталій Волошин та Андрій Каплуновський. І, звичайно, низький уклін від учасників, тренерів, гостей, організаторів та батьків, директорові Олімпійського центру в Конча-Заспі Вадиму Марковичу Гутсайту, який допоміг з килимами і завжди готовий прийти на допомогу. Також від імені всіх спортсменів та колег висловлюєсо щиру подяку дружній команді тренерів "Школи Спорту" - Максиму Миколенку, Сергію Капіносу, Миколаю Єрьоменко, Андрію Полтавцеву, Олександру Осіпчуку, Володимиру Саранчуку, Ігорю Машковському... Друзі - ви є прикладом команди, яка маючи в серці палку любов до боротьби, дітей, здатна творити дива! Хтось скептично скаже - були би гроші. Але я сам став свідком, як ви готові були скинутися власними грошима аби закриті деякі непередбачувані питання. Коли з"являються люди, які всю енергію, сили, вкладають у свою справу, тоді знайдуться і спонсори. Бізнесмени готові допомагати, але їм важливо знати, що їхня допомога йде на добрі справи! І гроші неодмінно знайдуться! Було би, а його часто бракує - нестримне бажанння зробити СВЯТО! Команді "Школи спорту" завдяки злагодженій роботі це вдалося! Хоча всі вони не мажори. А прості, скромні тренери, порядні чоловіки, які дітей поставили вище за власні амбіції та особисті інтереси. Для тих хто все паплюжить і тільки розпліднює довкола себе негатив, додам - не треба красти і заробляти на боротьбі! 
 


 
Боротьба - це велика стихія, яка має єднати людей! Якщо хтось, ким би він не був, заявляє, що він Дартаньян, а інші "такі-сякі", знайте, ця людина переслідує інші цілі! Тому що боротьба вчить поважати друзів, бути відкритим, доброзичливим, шанувати старших і комфортно почуватися у великій, дружній борцівській родині! 
 


 
Будемо сподіватися, шо в Новому році ми все будемо проводити всі змагання на такому прекрасному рівні, як це зробили тренери "Школи спорту" разом з Олександром Петренко, Олександром Пятишкіним та Вячеславом Кліменко.
 


 
Ще раз вітаємо переможців! Висловлюємо щирі вітання тренерам, головному судді турніру - Сергію Чижову, який пильно стежив, аби не було травм, Денису Задачіну за об"єктивне суддівство. Всіи борцям, тренерам бажаємо успіхів, натхнення, дружнього настрою в Новому Році! Тільки разом, приймаючи один одного з усіма "мухами", ми зможемо підняти наш вид спорту на новий рівень!
 

 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022