ПОДАРУНКИ ВІД МИКОЛАЯ

08:40 | 25 декабря 2016
21 грудня до маленьких вихованців КДЮСШ "Школа спорту", яких тренує Миколай Юрійович Єрьоменко, завітали лідери кадетської та молодіжної збірних - чемпіон Європи та срібний призер Чемпіонату світу серед кадетів - Владислав Кузько, чемпіон Європи серед кадетів - Дмитро Васецький та чемпіон світу серед кадетів - Олександр Грушин.
21 грудня до маленьких вихованців КДЮСШ "Школа спорту", яких тренує Миколай Юрійович Єрьоменко, завітали лідери кадетської та молодіжної збірних - чемпіон Європи та срібний призер Чемпіонату світу серед кадетів - Владислав Кузько, чемпіон Європи серед кадетів - Дмитро Васецький та чемпіон світу серед кадетів - Олександр Грушин.
 
 
"А ви можете показати політ-кувирок?"- відразу звернувся до гостей Кирило Рубан, якому 6 років. Діма Васецький запропонував показати сальто Владиславу Кузько, однак Влад через травму коліна вирішив не спокушати долю. Дітки не засмутилися і самі почали демонструвати гостям свої найулюбленіші прийоми. Непосидючий Кирило Рубан вправно виконав перевід зі стійки, упорався із цим завданням і Назарій Коновалов, а Давід Акіншев впевнено заявив, що є самим сильним в цій групі. Тімур Бабанлі продемонстрував "нирок". А Кирило Лємперт здивував і навіть приголомшив присутніх несподіваним кидком прогином.
 

 
Початківці одноголосно зізналися, що всі хочуть стати чемпіонами Європи та світу. І тільки Владислав Салімон чомусь не підняв руку. "Я не хочу бути чемпіоном, - зізнався Владислав. - Я хочу бути сильним і тримати себе у відмінній фізичній формі". На запитання, як ви проводите вільний час, Кузьма Марчук, якому 7 років, відповів, що у вільний час він відпрацьовує прийоми. "При такому ставленні до боротьби,- з посмішкою підбадьорили юнака гості, - в тебе є всі шанси стати чемпіоном!" Олександр Грушин сказав, що боротьбою розпочав займатися в 6 років. "А нам теж по 6 років!" - вигукнула більшість дітей! "Значить і ви, - запевнив дітей Грушин, - якщо будете сумлінно тренуватися, через 6-8 років станете чемпіонами! Владислав Кузько пояснив дітям, що потрібно багато тренуватися і не пропускати тренувань. Дисципліна, наголосив Грушин, запорука успіху. Як зауважив Діма Васецький не прийти до залу можна тільки через поважну причину. До речі, серед дітей є два спортсмена, які не пропустили жодного тренування, це - Андрій Тищенко та Данило Науменко. З цих хлопців друзі мають брати приклад.
 


 
Олександр Грушин показав малечі кидок прогином, Владислав Кузько - перевід за руку до партеру з нактом, Дмитро Васецький виконав "кочергу".
 


 
Після демонстраціїї прийомів Володимир Кравченко оголосив найцікавішу частину зустрічі: "А зараз подарунки від Миколая!" Хлопці помітно пожвавішали і зраділи. Юні борці отримали чашки та блокноти з логотипом ФГРБУ, а також всі бажаючі змогли взяти автографи від наших чемпіонів.
 


 
Миколай Єрьоменко переконаний, що подібні заходи мотивують дітей до тренувань, збуджують в них інтерес до боротьби, сприяють популяризації нашого виду спорту. В новому році ми будемо організовувати подібні зустрічі з найкращими борцями України. "Ще не вмерла!"- збуджено кричали діти нам услід розмахуючи чашками, коли ми виходили з залу. І боротьба житиме вічно поки є люди, які люблять дітей і готові дбати за них. До речі, Володимир Кравченко пильним оком помітив затертий до ниток канат і прийняв рішення зробити малим ще один корисний подарунок.
 


 
Вже дорогою до Конча-Заспи Олександр Грушин зізнався, що йому сподобалося спілкування з малечею і він буде радий взяти участь у подібних заходах.
 

 
Автор статті: Олександр Пастухов

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022