СЕЗОН РОЗПОЧАТО!

16:25 | 09 сентября 2016
Вчора в борцівському залі ДЮСШ з боротьби та боксу, що на Подолі, відбулися перші після літніх канікул відкриті змагання з греко-римської боротьби серед молодших юнаків.
Вчора в борцівському залі ДЮСШ з боротьби та боксу, що на Подолі, відбулися перші після літніх канікул відкриті змагання з греко-римської боротьби серед молодших юнаків. Близько 70 борців із ріних шкіл Києва взяли участь у змаганнях. На відкриття змагань завітав призер ОІ в Ріо - Жан Беленюк. Після Олімпіади, Жан радо відгукується на всі запрошення. Наш чемпіон знає, як малюки чекають на подібні зустрічі. Беленюк привітав дітей з новим навчальним роком і побажав юним борцям нових перемог.

На жаль, ми розминулися з нашим Чемпіоном, який поспішав на чергову зустріч з борцями. Сама боротьба ні батьків, ні друзів, ні тренерів не залишила у спокої! Неможливо дивитися без емоцій поєдинки початківців! В мене в самого все тремтіло всередині, коли хлопчик не знаючи, що робити супернику, йшов у наступ і намагався провести незрозумілу дію. В нього явно не вистачало техніки, але він не здавався і йшов уперед. "- Я й сам не можу спокійно дивитися боротьбу дітей" - зізнався директор ДЮСШ на Подолі Микола Машковський. Деякі діти помилялися, опинялися на мосту, на характері виповзали нагору і продовжували атакувати. Перемагали через сльози. І це бажання не зупинятися, не опустити руки, боротися до останньої миті викликало найбільше почуттів!

Інколи рахунок міянявся з шаленою швидкістю і не завжди Валерій Куліна від динаміки сутичок встигав правильно оцінити дії борців. Щоправда Юрій Іванович Савчук, який був керівником килиму, не втрачав пильність і контролював кожен епізод. Заслужений тренер України Микола Єларінов, авторитетно погрожуючи пальцем наставляв арбітра;"Куліна суди чесно!". Хоча залишатися безпристрасним коли на килим виходить твій учень, напевно,складно будь-якому тренеру. Не міг стримати емоцій щирий фанат боротьби, тренер з Луганська, який сьогодні тренує дітей в клубі "Спарта" - Едуард Крайнюк. Едуард буквально з колін всією душею вболівав за свого борця. І коли той програв пішов із залу його підтримати. Бачив, як нервує, але старається не показати цього талановитий тренер Олексій Добровольський. 

Батьки теж переживали за свою малечу. Петро Годинський намагався підтримати свого сина Захара, що тренується у відділенні ДЮСШ "Атлант" Артема Ярошенка, який в напруженій боротьбі пробився до фіналу.

Хочеться побажати юним борцям наполегливості, терпіння, наснаги! А організаторам подякувати за тепле свято дитячого спорту!
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022