НАВЧІТЬСЯ ПЕРЕМАГАТИ СЕБЕ!

09:40 | 24 августа 2016
Вчора в Конча-Заспі пройшли контрольні сутички молодіжної збірної напередодні від"їзду на Чемпіонат світу.
Вчора в Конча-Заспі пройшли контрольні сутички молодіжної збірної напередодні від"їзду на Чемпіонат світу. Хлопці відпрацювали чесно і самовіддано. Хочу відзначити роботу Влада Коростильова, братів Грушиних, Парвіза Насібова, Жори Абовяна, Артема Матяша, Семена Новікова, Дмитра Кіяшка, Андрія Дегтярьова. 

Наприкінці тренування до борцівського залу завітав Жан Беленюк. Щоправда Жан не встиг, як слід відіспатися, але не міг не відгукнутися на запрошення свого товариша, наставника - старшого тренера Володимира Шацьких. Жан всім дав можливість доторкнутися до олімпійської медалі і спробував доступно пояснити хлопцям значення часу, відповідальності, дисципліни, самовітдачі.

По перше, потрібно визначити ціль! Ви чітко маєте усвідомити чого прагнете в цьому житті!

По друге, потрібно з максимальною віддачею працювати на тренуваннях. Не можна легковажити, жаліти один одного, ставитися до виконання завдання несерйозно.

По третє, потрібно відмовитися від речей, які заважають вам рухатися вперед. Не можна вживати алкоголь. Алкоголь і спорт є речі несумісні. 

Наступне - потрібно дотримуватися дисципліни. Це вимагає ще більших зусиль ніж тренування. Якщо виникає спокуса звернути в сторону, ви маєте згадати про свою мрію. У кожного є вибір ким стати, наголосив Беленюк - лідером чи аутсайдером. Ви не маєте права тішити себе думкою, що завтра у вас все вийде. Ви маєте все зробити сьогодні! Бо час біжить скоро.

Потрібно не тільки фанатично працювати, а й усвідомлювати свої дії. Всі питання після роботи необхідно обговорювати з тренером. Із залу можна йти тільки тоді, коли ви розумієте, що вичерпали всі питання, які виникли у вас у ході тренування.

Для того, щоб перемагати, потрібно постійно вдосконалювати й збагачувати новими прийомами свій технічний потенціал! Чим більше прийомів ви матиме у власному доробку, тим більш небезпечні ви будете.

Щоб перемагати потрібно контролювати себе. Жан зізнався, що 15 серпня 2016 року запам"ятає назавжди. Це був єдиний день в його житті, який він розпочав словами:"Скоріше б він закінчився". Стрес - ще одна сила, яку теж треба вміти приборкати.

Якщо ви будете мати силу і мудрість йти до своєї мрії, ваше життя почне змінюватися. Хтось із мудреців сказав:"Хто переможе себе, той завоює світ!"
 
 
Навчіться перемагати себе!
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022