ФІНАЛЬНІ СУТИЧКИ ТУРНІРУ В. ГЕППИ

19:55 | 08 августа 2016
До вашої уваги - фінальні сутички Всеукраїнського турніру пам"яті Валерія Геппи, який минулого тижня завершився у Конотопі.
До вашої уваги - фінальні сутички Всеукраїнського турніру пам"яті Валерія Геппи, який минулого тижня завершився у Конотопі. 
42 кг. В. Кузько - Г. Завертайло
Чемпіон Європи серед кадетів Владислав Кузько вийшов на килим рідного міста і в черговий раз довів, що є одним з найсильніших "мухачів" країни у найлегшій вазі. Вітаємо тренерів чемпіона - Заслуженого тренера України Віктора Гайдука та тренера Костопільського спортивного ліцею Дмитра Шевчука.
 
 
46 кг. Р. Гербіч - А. Шиманський
В цьому поєдинку перемогу здобув Рустам Гербіч, хоча і Артур Шиманський із Закарпаття показав чудову боротьтбу і бойовий настрой.
 
 
54 кг. В. Борисенко - Я. Кулинич
Ще один напружений, безкомпромісний двобій. Незважаючи на січку від зіткнення головами Ярослав Кулинич знову пішов у бій, однак здолати сильного і технічного суперника з Донеччини йому не вдалося. Переможцем в цьому поєдинку став Владислав Борисенко.
 
 
58 кг. А. Гайдай - Д. Мирошник
Дмитро Мирошник продемонстрував зрілу, дорослу боротьбу, не залишив шансу Артему Гайдаю, і став чемпіоном Відкритого турніру пам"яті Валерія Геппи. Вітаємо Віктора Гайдука та Дмитра Шевчука. А Мирошнику бажаємо вибороти медаль на Чемпіонаті світу в Грузії.
 
 
63 кг. В. Панасюк - І. Бичков
 
В шаленому темпі розпочинає поєдинок учасник Чемпіонату Європи Василь Панасюк. На 20-й секунді рахунок 6:0! Ігор Бичков намагається підлаштуватися під в"язкого суперника з Донеччини, однак провести комбінацію йому не вдається. Бичков битиметься до останньої секунди, здобуде два бали за активність, однак переможцем цього фіналу став Василь Панасюк.
 
 
69 кг. В. Овсієв - А. Литвин
 
Втомленим виглядає Валерій Овсієв, з третьої спроби йому вдається провести кидок через груди, однак в другому періоді зустрічі Антон Литвин миттєво вривається в корпус суперника і проводить чудовий кидок. малюнок сутички змінюється вмить. на останній хвилині цього захоплюючого поєдинку Антон Литвин знову вривається в тулуб Овсієва і цього разу проводить чистий кидок на 4 бали!!! Цей поєдинок можна назвати кращою сутичкою турніра!
 


76 м. М. Сапун - І. Бугаєв
 
Не зміг Максим Сапун в цьому поєдинку перебороти земляка із Вінниці. Ілля Бугаєв працював грамотно і помірковано. Можливо, Сапуну в цій зустрічі не вистачило досвіду. Впевненості. Він діяв надто обережно. Не йшов на ризик. Бугаєв виглядав краще. Залишається привітати чемпіона!
 
 
85 кг. М. Щендрик - Н. Романів
 
Борець із Закарпаття Михайло Щендрик перемагає в Назара Романіва з Франківщини. Цікавий, напружений поєдинок. Щендрик не дає Романіву реалізувати активність. Весь час він контролює дії підопічного Степана Чернецького. І врешті, впевнено пермагає Михайло Щендрик.
 
 
100 кг. І. Шестак - Х. Махуд
 
В цьому захоплюючому фіналі перемогу на характері вириває представник "Школи спорту", вихованець Максима Миколенка та Олександра Осіпчука - Хайсам Махуд. Борцю із Закарпаття Іллі Шестаку забракло у другому періоді чи-то сил, чи досвіду. На останніх секундах Шестак робить неможливе - здобуває два бали і скорочує розрив, але цього недостатньо, щоб вибороти перемогу... На Чемпіонат світу, що відбудеться в Грузії їде киянин Хайсам Махуд. Вітаємо чемпіона і дружню команду "Школи спорту". Молодці! Так тримати!
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022