Олімпійська форма української збірної 2016

09:40 | 12 июля 2016
12 липня в приміщенні олімпійського партнера, готелі «Прем’єр Палац», відбулась презентація форми української збірної на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (5-21 серпня).
12 липня в приміщенні олімпійського партнера, готелі «Прем’єр Палац», відбулась презентація форми української збірної на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (5-21 серпня).

Нову олімпійську колекцію громадськості представили президент Національного олімпійського комітету  Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, представник «PEAK Sport» Влад Клочан та автор колекції Андре Тан.

«Вже через 25 днів стартують Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. На сьогоднішній день 202 українські спортсмени вибороли право представляти нашу країну на Іграх-2016. На такому відповідальному для кожного спортсмена старті як Олімпійські ігри не буває дрібниць.  Як кажуть, зустрічають по одежі. Тому дуже приємно, що в Ріо наші олімпійці будуть чудово виглядати та відчувати себе комфортно», - відзначив Сергій Бубка.

Президент НОК від імені Олімпійської родини України подякував компанії «PEAK Sport» за підтримку олімпійського руху України та наших спортсменів й висловив слова вдячності талановитому дизайнеру Андре Тану за створення парадної форми для українських атлетів.

«На урочистій церемонії відкриття перших в історії Європейських ігор в Баку-2015 багато міжнародних експертів визнали нашу команду однією з найкращих серед усіх країн-учасниць. Форма «PEAK Sport» завжди привертає велику увагу й Оргкомітетів Юнацьких Олімпійських ігор, Європейських ігор, Європейських юнацьких олімпійських фестивалів, про що свідчать численні яскраві світлини та відео нашої команди на їх офіційних ресурсах», - відзначив головний олімпієць країни.

Моделями під час спеціально організованого показу виступили провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади: чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк, чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Різатдінова, медалістки І Європейських ігор з художньої гімнастики Євгенія Гомон, Валерія Гудим, Анастасія Возняк, Олександра Гридасова, Олена Дмитраш,  чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, призер чемпіонату світу з дзюдо Яків Хаммо, призер І Європейських ігор з дзюдо Кеджао Ньябалі, медалісти чемпіонату світу з легкоатлетичного багатоборства Анна і Олексій Касьянови, чемпіонка світу та Європи з плавання Дарина Зевіна, чемпіонка І Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Юлія Левченко, медалістка чемпіонату Європи серед юніорів зі стрибків у висоту Ірина Геращенко. 

Форму також презентували посли підтримки українських олімпійців від Футбольного клубу «Маестро», його гравці і відомі українські найспортивніші представники шоу-бізнесу: телеведучий і шоу-мен Олександр Педан, шоу-мен та радіоведучий Андрій Джеджула,  фронтмен групи «Танок на Майдані Конго» Олександр Фоззі Сидоренко, переможець конкурсу «Голос Країни» Ігор Грохоцький, а також гуру латиноамериканських танців, хореограф Амадор Лопес.

Завдяки співпраці Національного олімпійського комітету України з відомою компанією PEAK Sport, яка виступає офіційним постачальником екіпіровки Олімпійської збірної України та партнером НОК до 2020 року, українські збірні на безкоштовній спонсорській основі забезпечені повним комплектом якісної  екіпіровки для повсякденного використання за різних погодних умов та формою для офіційних і урочистих заходів на зимових та літніх Олімпійських, Юнацьких Олімпійських іграх, Європейських іграх та Європейських юнацьких олімпійських фестивалях – на всіх рівнях наші атлети виглядатимуть стильно та відчуватимуть себе комфортно.

Створена в національних кольорах, спортивна колекція виготовлена з використанням передових сучасних технологій виробництва. Оптимальне поєднання натуральних та синтетичних матеріалів екіпіровки сприяє циркуляції повітря та підтримці високого рівня комфорту.

Враховуючи специфіку кліматичних умов Бразилії, колекція складається з пристосованих до різних погодних умов комплектів спортивної та повсякденної форми. Якісна та зручна екіпіровка від PEAK Sport забезпечить українським атлетам відчуття комфорту на шляху до перемоги.
Компанія PEAK, використовуючи багаторічний досвід створення спортивного одягу, виконала моделі з віртуозною точністю і в гідному національної збірної якості, відшиваючи при цьому парадну форму в Україні.

Спеціально для цієї колекції Андре Тан розробив оригінальний принт, який він запатентував і назвав «Діамантова Україна». Цей принт відображає всю багатогранність нашої країни і символізує Україну, межі якої переливаються жовто-блакитними кольорами. Колекція цього разу більш спортивна. Плаття будуть вільного напівприталеного силуету зі вставкою, виконаної з шовкової тканини принту. Доповнить парадний комплект для жінок укорочений жакет з рукавом
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022