ТВОРЧА РОБОТА!

16:55 | 09 июля 2016
Так, боротьба це одвічний пошук нових рішень, це імпровізація, це розв"язування складних ситуацій у зручний спосіб.
Так, боротьба це одвічний пошук нових рішень, це імпровізація, це розв"язування складних ситуацій у зручний спосіб. А несподівані ситуації в боротьбі виникають раптово і вимагають адекватної реакції, правильної контрдії. І не завжди борець, як показує практика, знає, що робити в тому чи іншому випадку. Причому борець із досвідом, теж не завжди знає що робити в деяких випадках. І це нормально. Тому, що індивідуальність партнера, народжує нові комбінації, нові варіанти і потрібно, перепрошую, "гризти" кожен нестандартний епізод.
 


 
Сподіваюсь, що переглядаючі світлини ви відчуєте смак борцівської кухні. В Заросляку коли почалася робота на килимі, особисто у мене з"явилося відчуття, що потрапив за лаштунки конструкторського бюро, де група однодумців-інженерів створюють досконального Чемпіона. Кожен працює усвідомлено, сконцентровано, з максимальною зосередженістю. Головний акцент тренерів спрямований на підготовку олімпійців. Можливо комусь із борців бракує уваги, але бачу, що Савєта, Фільчаков, Баліцький, Цимбалюк, Пишков, Мамутов, Вороний, Кучмій - розуміють відповідальність моменту (попереду найголовніший старт сезону) і намагаються добросовісно виконувати завдання , допомагаючи - Беленюку, Тімченко, Чернецькому.
 


 
В Чернецького теж виникають запитання і Артур Дзігасов разом із хлопцями старається знайти відповідь на кожне з них. Олександр шукає положення для атаки в "низькому" хресті і не може його знайти. Ігор Дідик, який вивчив коронки товариша, легко блокує всі спроби. Олександр зізнається, що не знає, як бути далі. Один з головний суперників Чернецького - турок Різа Каялп, який менший на зріст за українця, звичайно, буде так само вичікувати, не ризикувати, як це робить Дідик. Сьогодні найсильніші важковаговики світу уважно передивляються сутички Чернецького вивчаючі його техніку. Піти на прогин з низького положення небезпечно, тому потрібно навчитися балансувати в хресті, як це навчився робити легендарний Колчинський, щоправда Томов не набагато був нижчий за нього. Питання хреста, враховючи, що кидок з прогину є одним з улюбленіших в арсеналі нашого богатиря, є вкрай актуальним. Віталій Барановський записує відео всіх суперечливих епізодів, де Чернецький шукає рішеня ситуації. Артур Дзігасов постійно дає нові вказівки парнерам Чернецького. Коля Кучмій, Влад Вороний, Ігор Дідик роблять все можливе аби прибрати складні моменти. Саша уважно переглядає відео після кожного епізоду.
 


Він йде у хрест знову і знову. І врешті знаходить для себе оптимальне рішення. Контролюючі суперника він просто зсуває його за килим. І ця формула дії. Чернецький закріплює рішення у повторах. А потім приступає до партеру...
 


 
І знову починається пошук ефективних рішень. Артур Дзігасов в прямому сенсі, і ви це бачите, стоїть над своїм підлеглим намагаючись підказати йому вихід й рішення в кожній ситуації. Яка ж це несамовита праця... Поможи їм, Господи!
 

 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022