Є ТАКИЙ ТРЕНЕР!

20:55 | 08 июля 2016
На запрошення старшого тренера борцівського клубу ім.
На запрошення старшого тренера борцівського клубу ім. Олександра Невського, що розпочав роботу в селі Крюковщина на Київщині - Дмитра Пікалова, відвідав тренування маленьких борців, які сьогодні проходять навчально-тренувальний збір на базі спорткомплексу «Імперія». Ім"я Пікалова добре знають всі спеціалісти в Україні. Тренувати цей чоловік розпочав у Стаханові. Він всім серцем відданий боротьбі! Саме про таких божевільних людей, як Пікалов, хочеться писати у майбутньому. Він знаходить можливості, людей, умови. Відразу б хотілося б подякувати голові «Союзу православних сил України» - Юрію Цікаленко, за чудові умови для тренувань, проживання, якісне харчування, і взагалі - любов до спорту та всебічну підтримку дитячого спорту. 
 
 
На запрошення старшого тренера борцівського клубу ім. Олександра Невського, що розпочав роботу в селі Крюковщина на Київщині - Дмитра Пікалова, відвідав тренування маленьких борців, які сьогодні проходять навчально-тренувальний збір на базі спорткомплексу «Імперія». За чудові умови проживання, якісне харчування відразу б хотілося б подякувати голові «Союзу православних сил України» - Юрію Цікаленко. Протягом десяти днів хлопці мали можливість бігати, підтягуватися, виходити на килим, грати у футбол, купатися в Блакитних озерах.
 

 
Наймолодшим учасникам збору Тимофію Буряку (4 рочки), а Олександру Кріпаку (5 р.). Поки фотографую малечу, діти встигають добре розім"ятися під пильним наглядом наставників. Дмитру Пікалову проводити тренування допомагає Олександр Кузнєцов. Цього чуйного наставника люблять і діти і батьки. Олександр повністю розчиняється в дітках, уважно стежить за кожною дитиною і завжди всім допомагає. Діти старанно виконують акробатичні вправи, потім кувирки, і ось починають рухатися головою вперед у положенні мосту. Бачу, як декому важко, через неймовірну напругу дається завдання. Діти підковами сунуть один за другим. Один хлопчик видає глибинні крики чи-то від напруги, чи-то від болю. Він піднімається і бачу, як з його очей на килим падають великі як град сльози, але хлопець не кривиться, підводиться і поспішає продовжити роботу. Боротьба навчає долати біль. Терпіти. Саме з цього починається шлях до майбутніх перемог. В цю хвилину ловлю себе на думці, що в свої законні канікули, коли можна відпочивати, безтурботно купатися чи сидіти перед комп"ютером ці серйозні малюки завзято працюють. Їм важко, боляче, але вони не здаються! Бачу, дітям цікаво. Так, вони втомилися від щоденної праці, однак тренуються. Захопити юнаків, причарувати їх, влюбити у боротьбу – це талант тренера. Пікалов, безперечно, фанат боротьби! Його відданість боротьбі творить дива! Він зацікавив боротьбою не тільки дітей, а в першу чергу – батьків. За допомогою батьківського комітету, який очолюють Олександр Петрина та Валентин Левін, клуб О. Невського отримує фінансову підтримку. Президентом клубу став Олександр Буряк. Олександр Павлович викупив приміщення під боротьбу і віддав Пікалову ключі. З килимом допоміг Юрій Цікаленко та голова сільради – Андрій Кріпак.
 


 
Щоб набрати дітей в Крюковщині, зацікавити їх, Дмитру Пікалову довелося двічі влаштовувати показові виступи за участю своїх вихованців – Олексія Калініченка, Василя Симоненка та Артура Політаєва. Сьогодні у Пікалова боротьбою займається близько 40 дітей! А на початку бажаючих займатися боротьбою було ще більше. Незважаючи на те, що діти займаються боротьбою менше року, а дехто всього пару місяців, серед них є чимало призерів Всеукраїнських змагань. Це брати Андрій та Данило Паномаренки, брати Антон та Валерій Петрина, Микола Левченко, Максим Скрипник, Владислав Покотило, Євген Костенко та Руслан Кіщенко. Поки записую прізвища борців, бачу, як Дмитро Пікалов встигає робити пояснення своїм вихованцям. Він виходить на килим і показує діткам, як правильно проводити накат. Після насиченого тренування, яке пролетіло, як одна мить, ми зробили спільне фото. Коли є такі ентузіасти, такі несамовиті наставники, як Дмитро Пікалов, в Україні з’являтимуться нові чемпіони. Потрібно тільки понад усе любити боротьбу! Любити дітей, жити ними і віддавати їм весь свій час, всі свої сили та енергію…
 


 
Протягом десяти днів хлопці мали можливість бігати, підтягуватися, виходити на килим, грати у футбол, купатися в Блакитних озерах. 

Наймолодшим учасникам збору Тимофію Буряку (4 рочки), а Олександру Кріпаку (5 р.). Поки фотографую малечу, діти встигають добре розім’ятися під пильним наглядом наставників. Дмитру Пікалову проводити тренування допомагає Олександр Кузнєцов. Цього чуйного наставника люблять і діти і батьки. Олександр повністю розчиняється в дітках, уважно стежить за кожною дитиною і завжди всім допомагає. Діти старанно виконують акробатичні вправи, потім кувирки, і ось починають рухатися головою вперед у положенні мосту. Бачу, як декому важко, через неймовірну напругу дається завдання. Діти підковами сунуть один за другим. Один хлопчик видає глибинні крики чи-то від напруги, чи-то від болю. Він піднімається і бачу, як з його очей на килим падають великі як град сльози, але хлопець не кривиться, підводиться і поспішає продовжити роботу. Боротьба навчає долати біль. Терпіти. Саме з цього починається шлях до майбутніх перемог. В цю хвилину ловлю себе на думці, що в свої законні канікули, коли можна відпочивати, безтурботно купатися чи сидіти перед комп’ютером ці серйозні малюки завзято працюють. Їм важко, боляче, але вони не здаються! Бачу, дітям цікаво. Так, вони втомилися від щоденної праці, однак тренуються. Захопити юнаків, причарувати їх, влюбити у боротьбу – це талант тренера. Пікалов, безперечно, фанат боротьби! Його відданість боротьбі творить дива! Він зацікавив боротьбою не тільки дітей, а в першу чергу – батьків. За допомогою батьківського комітету, який очолюють Олександр Петрина та Валентин Левін, клуб О. Невського отримує фінансову підтримку. Президентом клубу став Олександр Буряк. Олександр Павлович викупив приміщення під боротьбу і віддав Пікалову ключі. З килимом допоміг Юрій Цікаленко та голова сільради – Андрій Кріпак.
 


 
Щоб набрати дітей в Крюковщині, зацікавити їх, Дмитру Пікалову довелося двічі влаштовувати показові виступи за участю своїх вихованців – Олексія Калініченка, Василя Симоненка та Артура Політаєва. Дмитро Валентинович встигає не тільки тренувати малих, а й знаходить гроші для своїх дорослих учнів. І Бог йому допомагає. Бо не для себе просить. Для дітей!
 


 
Сьогодні у Пікалова боротьбою займається близько 40 дітей! А на початку бажаючих займатися боротьбою було ще більше. Незважаючи на те, що діти займаються боротьбою менше року, а дехто всього пару місяців, серед них є чимало призерів Всеукраїнських змагань. Це брати Андрій та Данило Паномаренки, брати Антон та Валерій Петрина, Микола Левченко, Максим Скрипник, Владислав Покотило, Євген Костенко та Руслан Кіщенко. Поки записую прізвища борців, бачу, як Дмитро Пікалов встигає робити пояснення своїм вихованцям. Він виходить на килим і показує діткам, як правильно проводити накат. Після насиченого тренування, яке пролетіло, як одна мить, ми зробили спільне фото. Коли є такі ентузіасти, такі несамовиті наставники, як Дмитро Пікалов, в Україні з’являтимуться нові чемпіони. Потрібно тільки понад усе любити боротьбу! Любити дітей, жити ними і віддавати їм весь свій час, всі свої сили та енергію…
 
 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022