ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ТРОСТЯНСЬКОГО

10:40 | 10 июня 2016
В манежі СКА ЗСУ відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів пам’яті талановитого борця, Заслуженого тренера України – Владлена Тростянського.
В манежі СКА ЗСУ відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів пам’яті талановитого борця, Заслуженого тренера України – Владлена Тростянського. Як зауважив під час відкриття змагань, легендарний борець, друг Владлена Костянтиновича – Іван Богдан: «Ця людина любила боротьбу і величезну радість отримувала від спілкування з молодими борцями.» Діти з усіх куточків України змогли перевірити власні сили. 
 
42 кг

У найлегшій вазі (42) кращим був Геннадій Завертайло (Маріуполь), який у фіналі переміг Дмитра Петрова з Кременчука. Не вистачило сил пробитися до фіналу чемпіону України, перспективному борцю з Волновахи, який нині навчається в Київському обласному ліцеї - Олександру Яковлєву (Б.Церква), який в боротьбі за «бронзу» переміг Артема Хутько (Миронівка).
 
46 кг 
 
Вадим Рафа (46) з Б. Церкви в боротьбі за «золото» подужав Платона Кіслова (Миронівка), третім став Олексій Нікольський (Б.Церква), якому поступився Нікіта Боровик (Черкаси).
 
50 кг 
 
Рустам Гербіч (50; Б.Церква) в фіналі переміг Володимира Ткачука з Житомира. Ігор Прохоренко (Кривий Ріг) та Єгор Букатий (Київ, «Школа спорту») посіли трете місце.
 
54 кг 

Серед п’яти учасників у вазі до 54 кг, кращим був Мирослав Солов’ян (Конотоп). Мирослав упевнено перміг у фіналі В’ячеслава Черняка (Б.Церква), третіми стали Петро Сломчинський (Б.Церква) та Ігор Мухін (Київ, «Атлант»).
 
58 кг

У вазі до 58 кг яскраву боротьбу продемонстрував Максим Лю (Кременчук). За вихід у фінал Максим переміг Дмитра Мірошника (Конотоп), а у вирішальний сутичці на характері переборов Василя Бабіна (Житомир), Даниїл Мирончук (Рівне) та Влад Борисенко (Маріуполь) стали бронзовими призерами турніру.
 
63 кг
 
Артем Гайдай (Київ, «Атлант») виборов чемпіонство у Анатолія Тюхая (Б.Церква). Не зумів пробитися до фіналу Гліб Скорофатов з Б.Церкви - (4 м.) Іван Головчук (Житомир) та Олександр Равліков (Кременчук) – треті.
 
69 кг 

Ростислав Шерехор (Київ, «Атлант») у фіналі переміг сильного борця з Рівного Владислава Кравченка. Владислав продемонстрував вольову боротьбу і бійцівський характер. Здолати досвідченого Шерехора Владиславу цього разу не вдалося, але у хлопця, без сумніву, є потенціал. Кравченку потрібно працювати над технікою і більше боротися на змаганнях. Не вдалося перебороти Шерехора і Дмитру Єрмакову (Конотоп) він став третім. Взяв «бронзу» і Владислав Шишко (Б.Церква).
 
76 кг 

Адам Абдуразаков (Біла Церква) у фіналі переміг Максима Щербакова (Житомир). Валерій Овсійов (Б.Церква) в боротьбі за «бронзу» поступився Дмитру Васецькому (Кривий Ріг). Сергій Савін (Б. Ц) у другому півфіналі переміг Назара Шевченка (Черкаси).
 
85 кг
 
Олександр Тумаков (Б. Ц.) в боротьбі за перше місце поступився Максиму Королю (Київ; «Атлант»). Віталій Андрійович (Київ, ДЮСШ-12) та Валентин Шкляренко (Б.Ц) – треті.
 
100 кг 

У важкій вазі в черговий раз переміг одесит Сергій Велев. Не зміг подолати Велева Назар Юхта (Київ, «Школа спорту»). Вже вкотре не вдається пробитися до фіналу Махуду Хайсаму (Київ, «Школа спорту»), який став бронзовим призером змагань. Підопічні Максима Миколенка та Олександра Осіпчука задають тон у важкій вазі – десять поряд відборолися Владислав Тарасенко та Владислав Ткачук. А вихованець Артема Ярошенка Едуард Голбан-Сопижак (Київ, «Атлант») виборов третє місце.
 
 
Вітаємо призерів змагань і зичимо вам, друзі, нових перемог!
 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022