МОТИВАЦІЯ ВІД ЕНТОНІ РОБЛСА

18:25 | 22 мая 2016
    Людину на фото звуть Ентоні Роблс.
 
 
Людину на фото звуть Ентоні Роблс. Як ви вже встигли помітити, в нього немає однієї ноги. Роблс інвалід з народження, однак це не завадило йому тричі стати чемпіоном тихоокеанської конференції з боротьби. Він зумів свою фізичну неповноцінність перетворити на свою перевагу на борцівському килимі. Завдяки непохитній силі духу, шаленій працездатності і залізній волі цей хлопець довів, що для тих, хто по-справжньому хоче чогось досягти в житті, не існує жодних перешкод.


Свій характер Ентоні Роблс проявив вже в дитинстві. У три роки він відмовився від протеза. Хлопчик хотів бути як всі однолітки, він хотів вести повноцінне життя. Ентоні багато працював над розвитком свого тіла за допомогою спеціальних вправ і вже в шостому класі був рекордсменом класу за кількістю віджимань. А у восьмому він вирішив займатися боротьбою.
 
Школярем Ентоні виграв два чемпіонати штату Арізони з боротьбі, здобувши 46 перемог і жодного разу не програвши. До закінчення школи на рахунку Роблса було 129 перемог і 15 поразок.
 

Наступним етапом в житті Ентоні Роблеса став університет штату Арізони. Під час навчання Ентоні продовжував виступати на різних змаганнях і займав призові місця. Він посів шосте місце у світовому юнацькому чемпіонаті FILA (Міжнародна федерація об"єднаних стилів боротьби з вільної боротьби) у ваговій категорії 55 кг. За час навчання в університеті Ентоні Роблс завоював дуже багато нагород і титулів. Останній рік навчання в університеті Роблс закінчив з показником 36 перемог, 0 поразок. Із закінченням університету він завершив борцівську кар"єру. За час навчання Ентоні Роблс став триразовим чемпіоном тихоокеанської конференції і тричі удостоювався титулу All-American.
 

Секретом успіху Роблеса стала його віра в себе. Ці слова Ентоні сказав в інтерв"ю перед початком самого престижного Турніру NCAA (Національна асоціація студентського спорту) з боротьби: «Я не відчуваю себе інвалідом через відсутність ноги. Мої батьки виховували мене в строгості, і ніколи не робили мені поблажок. Я завжди вірив у те, що мені по плечу все, що задумаю. Я отримую справжнє задоволення від занять боротьбою і намагаюся домогтися найвищих результатів». У фіналі турніру Ентоні Роблс зустрівся з Меттом Макдоно. Боротьба не є таким популярним видом спорту, як футбол чи бокс, але фінальна сутичка зібрала повний зал - 20000 чоловік. Багато з цих людей напевно вперше прийшли на змагання з боротьби, і прийшли швидше не дивитися боротьбу, а вболівати за одного нестандартного спортсмена.


В даний час цей унікальний спортсмен бачить своє завдання в тому, щоб мотивувати людей з фізичними особливостями. Відсутність руки чи ноги – це ще не вирок, головне характер і залізна воля, вважає чемпіон.
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022