ТРЕНУВАННЯ ПЕРЕД МОЛОДІЖНИМ ЧЄ

20:10 | 24 марта 2016
Вчора в Конча-Заспі на килимі працювали класики.
Вчора в Конча-Заспі на килимі працювали класики. Молодь активно готується до перехідної Європи, що пройде на початку квітня в місті Руссе (Болгарія). 

Після молодіжного чемпіонату України, що минулими вихідними пройшов у Миколаєві дехто з борців почувався виснаженим. Ельмар Нуралієв перед початком тренування поскаржився на свій стан, і щоб покращити внутрішній настрій хлопця його взяв в оберт Артур Дзігасов. В роботі з досвідченим спаринг партнером Нуралів отримав не тільки корисний досвід, а й встиг добряче пропотіти. Дзігасов теж отримав заряд енергії – пігулку від хандри. В ході тренування він поділився з борцями своїм досвідом та спостереженнями. Кожний тренер після розминки в парі сповнюється позитивом і починає креативити, мислити творчо. 
 

Друзі Олександр Грушин та Парвіз Насібов, які стали чемпіонами молодіжної першості на килимі змагалися, як давні суперники. В житті вони товаришують, але на килимі б’ються як незмиримі конкуренти. Інколи Парвіз працював надто жорстко, однак така боротьба тільки надихала Грушина на активність. Валєра Закамалдін виконує завдання ретельно. Дуже зібрано і помірковано працював Олексій Калініченко. Калініченко все робить через голову. Він не буде братися до роботи поки не проаналізує її суть. Цей хлопець знає чого хоче. Андрій Мартинюк старався. Артур Політаєв, як завжди, на максимумі відпрацював з Дмитром Дібровим. Не ловить гав і Ярослав Фільчаков. Коля Кучмій допоміг продихатися Владиславу Вороному. А Зелім Дзігасов попрацював з Євгеном Савєтою. Уважно слідкував за роботою Олександра Новачка – Віталій Ліщинський. Досвідчений Вьюгар Рагімов теж вийшов на килим аби підтримати і розім’ятися з молодими борцями. Постійно задавали темп тренуванню старший тренер молодіжної збірної Володимир Шацьких та провідний тренер штатної команди Яшар Насіров.
 


 
Хочеться подякувати за відданість та сумління всім борцям, а також – тренерському штабу. Майстерність риходить тільки через невтомну працю!
 

 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022